Back

ⓘ Mas riha




Mas riha
                                     

ⓘ Mas riha

Mas riha minangka kari iwak saka masakan Maladewa.

Mas riha umume dipangan nganggo nasi putih dikukus, nanging yen dipangan sarapan disuguhi roti lapis roshi lan dipangan bareng teh panas.

                                     

1. Preparasi

Kari iki biasane dimasak nganggo tuna sing seger, biasane kandumas tuna skipjack, nanging uga kanneli tuna kuning utawa latti tunik cilik. Iwak kasebut dicincang lan dimasak bareng ing geni sing asor karo campuran bawang goreng lan rempah-rempah sing ditambahake banyu. kari mung sawetara lan santen ditambah nalika pungkasan proses masak.