Back

ⓘ Jamón




Jamón
                                     

ⓘ Jamón

Jamón yaiku salah sawijining jinis ham garing sing diolah ing Spanyol. Iki minangka salah sawijining panganan sing paling dimangerteni global kanggo masakan Spanyol. Iki uga minangka komponen tapas kanthi rutin. Umume jamón umume diarani jamón serrano ing Spanyol

.

Jamón minangka tembung Spanyol kanggo ham. Kayane, produk ham liyane sing diproduksi utawa dikonsumsi ing negara-negara sing nganggo basa Spanyol uga bisa diarani kanthi jeneng kasebut.