Back

ⓘ Tartufo




Tartufo
                                     

ⓘ Tartufo

Tartufo yaiku salah sawijining jinis olahan arupa panganan cuci mulut es Italia sing asale saka Pizzo, Calabria. Biasane kalebu loro utawa luwih rasa es krim, asring nganggo sirup buah utawa buah beku - umume ana raspberry, stroberi, utawa ceri - ing tengah. Biasane ditutupi ing cangkang sing digawe saka coklat utawa coklat, nanging kayu manis utawa kacang uga digunakake.

                                     
  • Boschetto al Tartufo Mascarpone Mascarpone Torta just for widéning widéning column Pannerone Parmesan Pressato Scamorza Sottocenare al Tartufo Toscanello