Back

ⓘ Chapman




Chapman
                                     

ⓘ Chapman

Chapman minangka salah sawijining jinis omben-omben non-alkohol, biasane warnane abang. Kadhangkala diarani pukulan non-alkohol, umume digawe karo campuran bitter Fanta, Sprite, Timun, Lemon, Grenadine lan Angostura lan biasane disajikake ing cangkir es sing akeh es lan sawetara irisan timun. Iki asring digambarake minangka omben-omben favorit Nigeria lan sanajan umume disajikake tanpa alkohol, iki uga bisa disedhiyakake kanthi vodka utawa rum.

                                     
  • Barkas: Bob the Builder logo.svg Bob the Builder iku sawijining sérial animasi bocah - bocah saka Britania. Sérial iki digawé déning Keith Chapman
  • kanthi konsisten. Farrell, K.T. 1998 Spices, Condiments and Seasonings. Chapman & Hall food science book. Springer US. pp. 215 217. ISBN 978 - 0 - 8342 - 1337 - 1
  • Andrews lan Brenda Chapman lan co - sutradara déning Steve Purcell Crita iki ditulis déning Chapman kanthi skenario Andrew, Purcell, Chapman lan Irene Mecchi
  • dhèwèké bakal main dadi Lindsay Mills ing filem Snowden 2016 lan Jane Chapman minisèri sing bakal metu saka HBO judhulé Big Little Lies. Shailene Diann
  • 1998. Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices. New York: Chapman & Hall. Page.15. Ebookpangan. 2006. Pengujian Organoleptik dalam Industri
  • nggiring kaum Bani Israil metu saka Mesir. Film iki disutradarani Brenda Chapman Simon Wells lan Steve Hickner. Film iki ndarbèni lagu - lagu sing ditulis
  • pérangan kulon doyo teko Kanada Quebec provinsi, dijenengi nurut jenengne. Chapman John. Studies on the Early Papacy. Port Washington, NY: Kennikat Press
  • astronomy. London: Weidenfeld & Nicolson, 2004. ISBN 0 - 297 - 84721 - X. Allan Chapman Jeremiah Horrocks, the transit of Venus, and the New Astronomy in early
  • Wong Chau - Sang - Prada Cheung Tat - Ming - Tat Ming Matt Chow Hoi - Kwong - Matt Chapman To Man - Chat - Man Keung Ricardo Mamood - Ethan Mandy Chiang Ya - Wen - Momoko Maggie
  • awujud palana adonan sing digoreng, lan karo wadahé sing awujud kalèng. Chapman Michelle 6 April 2011 Kacey Culliney 17 June 2013 Pringles Pringles 
  • déning èkspèdhisi gangsal jaler saking Inggris kaliyan Freddie Spencer Chapman kaliyan Sherpa dumugi puncak saking Bhutan. Tanggal 24 April 1970 kanthi
  • Arsenal ngrembaka lan misuwur punika kawiwitan saking pelatih Herbert Chapman kang nglatih ing taun 1925 - 1935 lan mgasilake juwara liga. Déné ing Éropah