Back

ⓘ Roti sosis




Roti sosis
                                     

ⓘ Roti sosis

Roti sosis minangka panganan Amerika sing digawe saka sosis lan bahan liyane sing digulung utawa ditutup adonan lan dimasak ing oven.

Roti sosis biasane digawe saka adonan pizza lan kalebu sosis Italia, keju mozzarella utawa keju panggantos sing padha lan bahan liyane kayata jamur, bawang, sayuran liyane, lan macem-macem ramuan, rempah-rempah lan saos gumantung saka resep. Yen adonan digunakake, sosis biasane remuk utawa dipotong, banjur dipanggang, uga keju ing jero adonan pizza sing digulung. Resep Injil Roti ing Beth Hensberger nyaranake nyisipake bahan-bahan kasebut ing segiempat adonan lan gaya jeli-roll dawa kanggo nggawe roti sosis.

                                     
  • Gulung sosis minangka sawijining jajanan nyamikan sing enak, kawentar ing negara - negara Komanwel Didol ing toko ritel lan uga kasedhiya saka toko roti minangka
  • A sizzle sosis uga diarani minangka sosis ing roti utawa roti isi sosis iku panggang utawa barbecued item pangan lan masyarakat acara dianakaké ing
  • ing sarapan Sosis uga ukuran sing cocog kanggo nggawe roti lapis nggunakake irisan saka roti biasa dipotong dadi loro. Daging sosis ing campuran iki
  • sosis konvensional sing umume ngemot daging babi utawa daging sapi. Gulung sosis tanpa daging didol ing toko ritel lan uga kasedhiya saka toko roti minangka
  • pisanan dadi bali ing 1927, pameran werna Italia, keselarasan lan acara ing Amerika Serikat. Sosis masak karo mrico lan bawang Sosis lan mrico ing roti
  • Roti untir, stokbrood, utawa roti api unggun minangka jinis roti sing adonan digulung dadi bentuk sosis sing dawa, bengkong ing pucuk tongkat, lan dipanggang
  • Macem - macem jinis roti lapis sarapan kalebu sandwich daging babi, roti lapis endhog, lan sandwich sosis utawa macem - macem kombinasi, kaya ta roti lapis, endhog
  • Sosis glamorgan Welsh: Selsig Morgannwg minangka sosis vegetarian tradisional Welsh sing bahan utamane yaiku keju biasane Caerphilly daun bawang
  • Newmarket sosis punika daging babi sosis digawe kanggo resep tradisional saka kutha Inggris saka Newmarket, Suffolk Rong jinis Sosis Newmarket digawe
  • udhak scrambled eggs lan disajèkaké mawa roti utawa biskuwit. Senadyan rupané mèmper chouriço utawa sosis daging liyané, rasané ora ndagingi lan keras
  • kukus panganan ing sosis disajikake ing irisan roti irisan sebagian. Uga bisa ngrujuk sosis dhewe. Sosis sing digunakake yaiku wiener sosis Wina utawa frankfurter