Back

ⓘ Volkswagen currywurst




Volkswagen currywurst
                                     

ⓘ Volkswagen currywurst

Volkswagen currywurst minangka salah sawijining jinis olahan arupa merek sosis sing diprodhuksi dening pabrikan mobil Volkswagen wiwit taun 1973. Iki diproduksi ing pabrik Wolfsburg perusahaan lan didol ing restoran ing enem pabrik Jerman. Currywurst uga didol eksternal ing supermarket lan stadion bal-balan lan diwenehake marang para pelanggan Volkswagen. Sosis diwenehi tandha minangka "Bagian Asli Volkswagen" lan wis diwenehi bagean nomer 199 398 500 A. Produk kasebut wis diterangake minangka sing paling diprodhuksi saka bagean Volkswagen, udakara 6.81 yuta sosis sing diproduksi ing taun 2018. Ing pirang-pirang taun kepungkur, perusahaan ngasilake sosis luwih akeh tinimbang mobil. Ketchup Volkswagen uga diprodhuksi lan didol kanggo ngiringi kari.

                                     
  • Autos VW sells more sausages than cars Die Currywurst das Originalteil wird 45 - Volkswagen inside Diarsip saka sing asli ing 3 September 2018