Back

ⓘ Tokyo Dome City




Tokyo Dome City
                                     

ⓘ Tokyo Dome City

Tokyo Dome City, yaiku kompleks hiburan terpadu ing Bunkyo, Tokyo, Jepang. Kompleks iki dikenal kanthi jeneng Big Egg City nganti 1 Januari 2000.

Ing kompleks iki, ana stadion bisbol Tokyo Dome, jejuluk "Big Egg", papan dolanan Tokyo Dome City Attractions biyen Kōrakuen Yūenchi lan Korakuen Hall.

Ing wulan Mei 2003, sawijining resor spa sing dikenal LaQua mbukak bisnis ing cedhak Tokyo Dome City Attractions. Iki uga dadi papan acara pertunjukan karakter kanggo Toei Company, kalebu seri Kamen Rider lan Super Sentai Tokyo Dome Corporation dadi sponsor utama seri Super Sentai.

Tokyo Dome City ngemot Tokyo Dome Hotel, hotel kanthi lantai 43 sing gampang dideleng saka dalan lan saka Stasiun Subway Suidobashi Tokyo, sing mung adoh saka rong blok.

                                     

1. Fasilitas Tokyo Dome City

  • LaQua
  • wahana papan dolanan, kincir ria Big O lan roller coaster Thunder Dolphin
  • gedung spa, onsen, papan kebugaran, lan mal
  • Stadion bisbol Tokyo Dome
  • Theatre G-Rosso
  • Papan dolanan Tokyo Dome City Attractions
  • Yellow Building
  • Tokyo Dome Hotel
  • Sauna Tokyo Dome, arena olahraga Korakuen Hall
  • Tokyo Dome Bowling Center, pusat Boling Tokyo Dome City, taruhan balap jaran
  • Blue Building
  • Tokyo Dome City Hall
  • MEETS PORT