Back

ⓘ Sepur Arjuna Ekspres




                                     

ⓘ Sepur Arjuna Ekspres

Sepur Arjuna Ekspres inggih punika sepur klas eksekutif kang dipunlakokaken déning PT. Kereta Api Indonesia dinggo nglayani lintas Surabaya Gubeng karo Malang sing letake ing Jawa Wetan. Sepur iki diluncurake ndek 19 Maret 2021 minangka sepur fakultatif, yaiku sepur seng dilakokake pas dino tartamtu. Lakuning seka Surabaya minuju Malang lan kosok balene, sepur iki nempuh jarak sekitar 93 km ditempuh 2 jam perjalanan lan mandeg ning Setatsiyun Sidoarjo, Setatsiyun Bangil lan Setatsiyun Lawang

                                     

1. Data teknis

Sepur Arjuna Ekspres nggunakake sarana wolu sepur eksekutif sing totale kapasitas 400 panumpang. Nalika semana, sepur niki mung ngangkut 280 panumpang sajrone pandemi COVID-19