Back

ⓘ Sepur Kutojaya Lor




                                     

ⓘ Sepur Kutojaya Lor

Sepur Kutojaya Lor iku layanan sepur panumpang kelas ékonomi prémium sing dioperasèkaké PT. Kereta Api Indonesia kanggo nggayutaké Kuthaarja karo Jakarta Kota lan kosok balèné.

                                     

1. Tarif

Tarif sepur iki ana ing teksiran watara Rp115.000.00–Rp150.000.00 gumantung dohe, subkelas/posisi lungguhan ing sajeroning sepur, sarta dina-dina mirunggon kaya dene dina pungkasaning minggu lan libur nasional.