Back

ⓘ Sepur Tawang Jaya




                                     

ⓘ Sepur Tawang Jaya

Sepur Tawang Jaya iku loro layanan sepur panumpang sing dioperasèkaké PT. Kereta Api Indonesia kanggo nglayani lintas Semarang-Pasar Senen lan kosok balèné. Keloro layanan sepur sing dioperasekake, yaiku Tawang Jaya sing mulai dinas tanggal 14 April 1984 lan Tawang Jaya Premium sing mulai dinas tanggal 6 April 2018.

                                     

1. Tarif

Tarif sepur iki ana ning teksiran watara Rp105.000.00–Rp140.000.00 kanggo kelas ekonomi lan Rp190.000.00–Rp 300.000.00 kanggo kelas ekonomi premium, gumantung jarak sing ditempuh, subkelas/posisi lungguhan ing sajeroning sepur, sarta dina-dina mirunggan kaya dene dina pungkasaning minggu lan prei nasional.

                                     
  • Semarang Tawang SMT Jawa: ꦱ ꦠꦱ ꦪ ꦤ ꦯ ꦩꦫ ꦠꦮ iku setatsiyun kelas gedhe tipe A ing Tanjungmas, Semarang Lor, Semarang kang nglayani sepur èksekutif
  • tambahan seri sepur saka depot sepur Semarang Poncol SMC sepur iki dioperasikake kanthi seri dawa karo sepur Kertajaya, Tawang Jaya lan Gumarang wiwit
  • setatsiyun sepur ing kutha Semarang. Loro setatsiyun sepur ing kutha Semarang ya iku Setatsiyun Semarang Poncol lan Stasiun Semarang Tawang Setatsiyun sepur Poncol
  • Matarmaja Kahuripan Pasundan Sri Tanjung Bengawan Progo Serayu Tawang Jaya Kutojaya Selatan Tawang Alun Probowangi Tegal Ekspres Putri Deli Siantar Ekspres
  • Setatsiyun Semarang Poncol lan Setatsiyun Semarang Tawang Jalur iki mrupakan bagian seka jalur lor sepur ing Pulo Jawa sing saiki uwis dadi jalur ganda lan
  • Indonésia. Désa Doplang ana stasiun sepur sing diliwati antarané sepur Blora Jaya Ekspres lan Feeder Tawang Jaya jurusan Semarang - Bojanegara. Jati, Blora
  • Sepur Blora Jaya yaiku layanan sepur panumpang kelas ekonomi plus sing dioperasikake PT. Kereta Api Indonesia Persero kanggo nglayani lintas Semarang
  • tumuju Kroya bersambung Purwokerto Tawang Jaya tumuju Semarang Tegal Ekspres tumuju Tegal Ing sor iki yaiku jadwal sepur panumpang sing mandheg ing Setatsiyun
  • Tawang Jaya menyang Jakarta lan menyang Semarang Sepur Menoreh menyang Semarang Sepur 264 disusul Sepur Argo Bromo Anggrek menyang Surabaya Sepur
  • Jakarta Pasar Senen lan Surabaya Pasarturi Feeder Tawang Jaya menyang Semarang Poncol lan Bojonegoro Blora Jaya Ekspres: menyang Semarang Poncol lan Bojonegoro
  • Cikampek bersambung Bandung lan menyang Semarang eksekutif - bisnis Tawang Jaya Premium, menyang Jakarta lan menyang Semarang eksekutif - ekonomi premium