Back

ⓘ Hokey pokey




Hokey pokey
                                     

ⓘ Hokey pokey

Hokey pokey minangka rasa es krim ing Selandia Baru, kalebu es krim vanilla polos kanthi gumpalan kopi madu sing cilik lan padhet. Hokey pokey minangka istilah Selandia Baru kanggo kopi madu. Resep asli nganti udakara taun 1980 kalebu kopi sing padhet, nanging ing pangowahan pemasaran, Tip-Top mutusake nggunakake bal cilik saka coklat madu.

Iki minangka rasa es krim paling populer nomer loro sawise vanilla ing Selandia Baru, lan conto Kiwiana sing asring dikutip. Iki uga diekspor menyang Jepang lan Pasifik.

                                     
  • Toff honeycomb, t spons spons, tinder cinder utawa hokey pokey minangka tote legi kanthi tekstur sing lembut, kaku, kaya spons. Bahan utamane yaiku gula