Back

ⓘ Tortita negra




Tortita negra
                                     

ⓘ Tortita negra

Tortita negra minangka jajanan Argentina sing rata ing sisihane lan bunder ing sisihane. Cara tradisional duwe gula coklat peteng ing sisih ndhuwur. Dheweke dipangan ing Argentina, Kolombia lan Venezuela. Ing Argentina, dheweke misuwur banget ing antarane "facturas" liyane lan biasane dadi kanca iringan sing sampurna ing wayah esuk utawa ing wayah sore sajrone wektu teh. Dheweke minangka panganan sing populer ing pesta bocah ing Kolombia.

Resep kasebut kalebu glepung, uyah, mentega, lan susu, lan tutup gula coklat peteng. Jeneng kasebut asale saka warna alami saka gula coklat peteng.