Back

ⓘ Tèh susu leléwa Hong Kong




Tèh susu leléwa Hong Kong
                                     

ⓘ Tèh susu leléwa Hong Kong

Teh susu gaya Hong Kong yaiku wedang teh sing digawe saka teh ireng lan susu. Biasane kalebu bagean saka nedha awan ing budaya teh Hong Kong. Wong Hong Kong ngonsumsi udakara 900 yuta gelas / cangkir setaun. Sanajan asale saka Hong Kong, restoran kasebut ditemokake ing jaban rangkah ing restoran sing nyedhiyakake masakan Hong Kong lan masakan kulon gaya Hong Kong. Ing acara Top Eat 100 sing ditayangake tanggal 4 Februari 2012, teh susu gaya Hong Kong dadi nomer 4 ing masakan Hong Kong.Teknik nggawe teh sing unik dicantumake ing dhaptar wakil Warisan Budaya Intangible ing Hong Kong.