Back

ⓘ Krèker maltosa




Krèker maltosa
                                     

ⓘ Krèker maltosa

Kerupuk maltosa minangka panganan tradisional lan populer ing Hong Kong, kalebu sirup maltosa sing dipasang ing antarane rong krupuk asin. Kerupuk maltosa misuwur ing Hong Kong ing taun 1950-lan 1960an. Ing wiwitan, masarakat cenderung nggunakake counter trade kanggo entuk kurupuk maltosa, saiki, masarakat tuku, utawa malah nggawe dhewe amarga saiki wis arang nemokake krupuk maltose sing adol ing pasar.Kerupuk maltosa minangka salah sawijining cemilan tradisional Cina sing populer. Wis populer amarga rasane sing legi. Kajaba iku, katon emas lan viskositas dadi luwih disenengi karo bocah-bocah. Tekstur maltose sing alus lan alus sing dikombinasikake karo biskuit sing asri duwe daya tarik sing apik, lan nilai maltosa sing kalor banget dhuwur. Nanging, rega krupuk maltosa murah, lan bahan-bahane murah, mula gampang digarap ing omah.