Back

ⓘ Kopi nitro adhem




Kopi nitro adhem
                                     

ⓘ Kopi nitro adhem

Bir adhem Nitro minangka salah sawijining jinis ombenan arupa kopi sing digawe adhem. Iki minangka variasi kopi adhem sing adhem sing nggunakake tambahan gas nitrogen kanggo nggawe tekstur sing lancar. Padahal bubar iki digawe, minuman kasebut saya populer.

                                     

1. Produksi

Produksi kopi panganan adhem Nitro diwiwiti kanthi nggawe kopi adhem, proses sing bisa nganti 24 jam. Sawise alasane wis cukup curam, kopi banjur dilebokake ing botol utawa tong suhu-kamar. Nalika panganan adhem diwutahake, diisi nganggo nitrogen kanggo menehi endhas busa sing krem lan kaya krim draf. Sanajan umume bir lan minuman ringan diinfusi karbon dioksida, nitrogen sok-sok digunakake, umpamane ing gagang sing luwih peteng, ngasilake luwih alus. Iki minangka efek langsung saka gelembung nitrogen sing ukurane luwih cilik tinimbang karbon dioksida, nyebabake minuman kanthi tutuk sing luwih kenthel. Bir adhem Nitro biasane digawe adhem, tanpa es supaya ora ngrusak pucuk sing umpluk. Kopi sing adhem saka Nitro duwe manfaat kesehatan luwih akeh kalebu kalori lan gula luwih sithik. Kanthi nitrogen ditambahake, kopi ora luwih pait supaya ngombe luwih alus. Supaya kopi luwih gampang diombe tanpa kudu nambah produk susu lan gula.