Back

ⓘ Kopi saring India




Kopi saring India
                                     

ⓘ Kopi saring India

South Indian Filter kopi iku warung ngombe digawe dening sing nyawiji lan nggodhok susu karo infus dijupuk dening Bir bubuk kopi sacoro apik lemah ing yang tradisional Indian. Minuman kasebut dikenal minangka Kaapi, yaiku realisasi fonetik India Selatan saka "kopi". Minuman kasebut uga diarani kopi saring Madras, kopi Madras kaapi, kopi derajat Kumbakonam, kopi saringan Mylapore, kopi saringan Mysore, Gelar Trivandrum Kaapi, filter Guruvayur utawa kopi Palakkad Iyyer. Ing njaba India, sebutan "kopi saringan" bisa uga nyebut kopi netes, yaiku bentuk nyiyapake kopi sing beda.

                                     
  • lan alkohol liyane. Produsen lan konsumen muscovado paling gedhe yaiku India Ora ana definisi legal muscovado, lan ora ana standar internasional kayata