Back

ⓘ Sorbetes




Sorbetes
                                     

ⓘ Sorbetes

Sorbetes minangka salah sawijining jinis olahan arupa variasi tradisional es krim sing digawe ing Filipina. Asring pejoratif diarani "es krim kotor", beda karo sorbet sing padha. Dipunwiwiti dening para penjaja dalanan, biasane disajikake ing wafer utawa kerucut gula cilik, lan roti anyar Iki digawe kanthi unik saka santen utawa susu biasa.

                                     

1. Nglayani

Pedagang sorbet nyedhiyakake sawetara pilihan sajian. Bisa uga disedhiyakake ing cangkir plastik cilik, kerucut wafer, kerucut gula utawa roti roti, kanthi rega sing beda-beda. Sajian bisa kalebu siji roso utawa, tanpa tambahan biaya, campuran rasa sing kasedhiya.