Back

ⓘ Turducken




Turducken
                                     

ⓘ Turducken

Turducken minangka sajian sing kalebu pitik debon sing diiseni dadi bebek sing wis deboned, banjur ditambah karo kalkun sing wis deboned. Ing njaba Amerika Serikat lan Kanada, iki dikenal minangka panggang manuk telu. rujukan Gooducken minangka varian tradisional Inggris, ngganti kalkun karo angsa.Tembung turducken nggabungake kalkun, bebek, lan pitik. Piring kasebut minangka bentuk panularan, yaiku cara resep sing siji kewan diiseni ing njero lambung sing liyane; kaping pindho ing conto iki.

Rongga dada saka pitik / pitik lan sisa-sisa liyane diiseni, kadhang dicampur campuran roti utawa daging sosis sing akeh banget, sanajan sawetara versi duwe isian sing beda kanggo saben manuk. Asil punika dilapisi nyedhaki ngalangi unggas sajian, cocok kanggo masak dening braising, roasting, Grilling, utawa barbecuing.

Turducken dipopulerake ing Amerika dening John Madden, sing martakake Injil babagan sajian sing ora biasa nalika pertandingan Hari Thanksgiving NFL lan, sabanjure, siaran Sepak Bola Wengi Senin. Ing sawijining acara, komentator nggunakake gerobak nganggo tangan kosong, manggon ing bilik, kanggo nduduhake isi turducken kasebut.

                                     
  • Cherpumple minangka panganan diilhami dening Turducken pie rasa sing beda - beda dipanggang ing pirang - pirang rasa kue, banjur ditumpuk. Miturut nitahake