Back

ⓘ Républik Céko



Républik Céko
                                     

ⓘ Républik Céko

Républik Céko utawa ditepungi mawa jeneng cekaké Céko iku nagara ing bawana Éropah kang kadhapur sawisé bubar nagara Cekoslowakia. Nagara iki wewatesan karo Jerman ing sisih kulon lan lor, karo Polen ing sisih lor, karo Slowakia ing sisih kidul-wétan lan karo Austria ing sisih kidul.

Ing nagara iki dumunung Sudetenland, kang biyèn dipanggoni déning bebrayan Jerman, nanging sawisé Perang Donya II, sapérangan didéportasi sanajan isih akèh wong Ceko kang nganggo jeneng Jerman. Wektu iku watara 3.5 yuta jiwa bangsa Jerman diusir.

Ing tanah Sudeten akèh ditemoni indhustri, mligi indhustri kerajinan kristal lan bir.

                                     

1. Uga delengen

  • Pratélan nagara
  • Pratélan lagu kabangsan
  • Pratélan nagara miturut bawana
  • Slowakia
  • Pemilihan umum lègislatif Ceko, 2006
  • Pratélan nagara miturut amba wewengkon
  • Sudetenland
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →