Back

ⓘ Rosalind Kong Siew Kuen




                                     

ⓘ Rosalind Kong Siew Kuen

Rosalind Kong Siew Kuen iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1985. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.

                                     
  • 1988 Sue Wong Choy Fun 1987 Sheela Shanker 1986 Joan Cardoza 1985 Rosalind Kong Siew Kuen 1984 Christine Teo 1983 Michelle Yeoh Choo Kheng 1982 Nellie Yeoh