Back

ⓘ Wikimedia Commons



                                               

Kalamay

Kalamay, minangka panganan enak sing lengket sing populer ing pirang-pirang wilayah ing Filipina. Iki digawe saka santen, gula coklat, lan beras ketan. Uga bisa dirasakake nganggo margarine, butter kacang, utawa vanilla. Kalamay bisa dipangan dhewe nanging biasane digunakake kanggo pemanis sajumlah panganan cuci mulut lan omben-omben. Kalamay digawe nganggo ekstrak santen saka klapa parut kaping pindho. Nasi ketan ditambahake ing santan klapa pertama lan dicampur dadi bubuk. Gula coklat ditambahake ing santan klapa nomer loro lan digodhog nganti pirang-pirang jam kanggo nggawe latík. Campu ...

                                               

Datsun

Datsun minangka merek mobil sing diduweni Nissan Motor Company. Datsun digunakake minangka merek kendaraan Nissan sing diekspor ing taun 1958 nganti 1986. Ing taun 2013, Datsun diluncurake maneh minangka merek mobil Nissan sing murah.

                                               

Piccata

Piccata minangka salah sawijining olahan nggambarake daging, biasane daging sapi utawa pitik, sing diiris, dikeruk ing glepung, diwarnani, banjur disajekake ing saus sing isine jus lemon, mentega, lan caper.

                                               

Scott Dixon

Scott Dixon, MNZM yaiku pembalap mobil profesional Selandia Baru sing saiki main ing IndyCar Series bareng karo Chip Ganassi Racing.

                                               

Kèju garrotxa

Garrotxa minangka salah sawijining jinis olahan arupa keju susu wedhus Catalan tradisional. Meh punah ing wiwitan taun 1980an, wis diuripake maneh dening para juru keju lan koperasi petani wedhus enom ing wilayah Garrotxa Catalonia. Kebangkitan kasebut diwiwiti ing taun 1981, lan keju wiwit nyebar ing produksi artisanal. Garrotxa biasane digawe saka susu wedhus Murciana lan umure ing guwa kanggo nambah pangembangan jamur lan rasa sing diasilake. Garrotxa diterangake minangka kulit abu-abu utawa bubuk abu-abu abu-abu, tekstur sing kuat, interior warna gadhing, lan rasa sing dibentuk saka le ...

                                               

Rajapati kulawarga Setagaya

Rajapati kulawarga Setagaya nuduhake pembunuhan kulawarga Miyazawa ing pendhapa Setagaya, Tokyo, Jepang, tanggal 30 Desember 2000. Mikio Miyazawa, Yasuko Miyazawa, Niina Miyazawa lan Rei Miyazawa dipateni nalika nyerang omah ing wayah wengi dening penyerang sing ora dingerteni sing banjur tetep ing omah Miyazawas pirang-pirang jam sadurunge ilang. Polisi Jepang ngluncurake investigasi gedhe sing nemokake DNA pembunuh lan akeh pitunjuk tartamtu babagan identitase, nanging pelaku kasebut durung nate dingerteni.

                                               

Tokyo Dome City

Tokyo Dome City, yaiku kompleks hiburan terpadu ing Bunkyo, Tokyo, Jepang. Kompleks iki dikenal kanthi jeneng Big Egg City nganti 1 Januari 2000. Ing kompleks iki, ana stadion bisbol Tokyo Dome, jejuluk "Big Egg", papan dolanan Tokyo Dome City Attractions biyen Kōrakuen Yūenchi lan Korakuen Hall. Ing wulan Mei 2003, sawijining resor spa sing dikenal LaQua mbukak bisnis ing cedhak Tokyo Dome City Attractions. Iki uga dadi papan acara pertunjukan karakter kanggo Toei Company, kalebu seri Kamen Rider lan Super Sentai Tokyo Dome Corporation dadi sponsor utama seri Super Sentai. Tokyo Dome City ...

                                               

Gréja Kristen Jawa Tengah Lor Salatiga

Gréja Kristen Jawa Tengah Lor Salatiga ya iku sawijining wewangunan gréja Kristen kang terinventarisasi kanggo didadèkake salah siji cagar budaya, kang ana ing Dalan Letjend Sukawati No. 74a, Kalurahan Kalicacing, Kacamatan Sidamukti, Kutha Salatiga, Provinsi Jawa Tengah.

                                               

Gréja Protèstan Indonésia Bagean Kulon Tamansari Salatiga

Gréja Protèstan Indonésia Bagean Kulon Tamansari Salatiga ya iku sawijining wewangunan gréja Kristen kang terinventarisasi kanggo didadèkake salah siji cagar budaya, kang ana ing Dalan Jenderal Sudirman No.1, Kalurahan Salatiga, Kacamatan Sidareja, Kutha Salatiga, Provinsi Jawa Tengah.

                                               

Gedung Dekranasda Salatiga

Gedung Dekranasda Salatiga ya iku wewangunan kang terinventarisasi kanggo didadèkake salah siji cagar budaya, kang ana ing Dalan Letjend Sukowati No. 7, Kalurahan Kalicacing, Kacamatan Sidamukti, Kutha Salatiga, Provinsi Jawa Tengah.

                                               

Omah Pasaribu

Omah Pasaribu ya iku wewangunan kang terinventarisasi kanggo didadèkake salah siji cagar budaya, kang ana ing Dalan Diponegoro No. 5, Kalurahan Salatiga, Kacamatan Sidareja, Kutha Salatiga, Provinsi Jawa Tengah.

                                               

Havarti

Havarti utawa krim havarti yaiku keju susu sapi semisoft Denmark. Bisa diiris, dipanggang, utawa dilebur. Havarti digawe kaya umume keju, kanthi ngenalake rennet menyang susu supaya bisa nyusut. dadih dipencet menyang cetakan keju sing wis dikuras, banjur keju wis tuwa.

Wikimedia Commons
                                     

ⓘ Wikimedia Commons

Wikimedia Commons iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons wujud proyèk saka Yayasan Wikimedia. File-file kang diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file kang diamot ing saben proyèk.

Proyèk iki diusulaké wulan Maret 2004 lan diluncuraké tanggal 7 September 2004. Sasaran mligi commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file kang dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunakaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.

Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file kang duwé hak cipta. Lisensi kang ditampa ya iku GNU Free Documentation License, lisensi Creative Commons kanthi tanpa watesa panggunaan lan domain umum.

Gréja Kristen Jawa Salatiga Wétan Pepanthan Nyamat
                                               

Gréja Kristen Jawa Salatiga Wétan Pepanthan Nyamat

Gréja Kristen Jawa Salatiga Wétan Pepanthan Nyamat ya iku sawijining wewangunan gréja Kristen kang ana ing Dalan Raya Salatiga–Dadapayam km. 3, Dusun Pandansari, Désa Nyamat, Kacamatan Tengaran, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah.

Gréja Isa Almasih Duren
                                               

Gréja Isa Almasih Duren

Gréja Isa Almasih Duren ya iku sawijining wewangunan gréja Kristen kang ana ing Dalan Raya Salatiga–Dadapayam km. 5, Dusun Duren, Désa Barukan, Kacamatan Tengaran, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah.

Guillermo Lasso
                                               

Guillermo Lasso

Guillermo Lasso lair kanthi jeneng Guillermo Alberto Santiago Lasso Mendoza iku Présidhèn Ekuador angka 47 sing saiki njabat, sawisé kaunggulan saka UNES lawan Andrez Arauz ana ing babak loro pemilu 2021. Sadurungé dadi présidhèn, dhèwèké dadi partae Creating Opportunities wing kanan.

Picón bejes-tresviso
                                               

Picón bejes-tresviso

Picón Bejes-Tresviso minangka salah sawijining jinis keju biru saka Cantabria, ing sisih lor Spanyol. Iki wis dilindhungi miturut undang-undang Denominación de Origen wiwit taun 1994, sadurunge dikenal kanthi umum Picon de Tresviso lan Queso Picón de Bejes. Pusat wilayah sing ditemtokake ing lembah Liébana lan produksi diwatesi kanggo kutha Potes, Pesaguero, Cabezón de Liébana, Camaleño, Cillorigo de Liébana, Peñarrubia, Tresviso lan Vega de Liébana.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →