Back

ⓘ Warak india




Warak india
                                     

ⓘ Warak india

Warak india iku mamalia gedhé sing bisa ditemoni ing Nepal lan ing Assam, India. Warak iki urip ing padhang suket lan alas ing sikil pagunungan Himalaya. Warak iki bisa mlayu kanthi kacepetan punjul 55 km/jam kanggo periode wektu cekak lan uga perenang sing apik. Warak iki duwé pangrungu lan pangambu sing tajem, nanging, duwé pandelengan mata sing kurang.

                                     

1. Pranala njaba

  • Indian Rhino page at AnimalInfo.org
  • Indian Rhinoceros page at UltimateUngulate.com
  • Indian Rhinoceros page at nature.ca
  • Short narrated video about the Indian Rhinoceros
  • Asian Rhino Foundation
  • Indian Rhino page at AmericaZoo.com
  • Images, videos and information on the Indian Rhinoceros
  • Greater Indian Rhinoceros page at TheBigZoo.com
  • Indian Rhino page at International Rhino Foundation website
                                     
  • bareng kaliyan warak India lan jaran nil. Warak iki dimangertèni saka cangkem ambané sing digunaaké kanggo mangan suket lan dadi spésies warak sing paling
  • diarani plencing. Sanajan mlebu golongan hèrbivor, warak iku kéwan kang mbebayani. Ing India lan Nepal, warak dadi jalaran utama patiné manungsa, cacahé ngluwihi
  • Para raja mau ya iku: Sanjaya Rakai Panangkaran Rakai Panunggalan Rakai Warak Rakai Garung Rakai Pikatan Rakai Kayuwangi Rakai Watuhumalang Wangsa Sailendra
  • Gunung iki disambung dhataran dhuwur kang dikenal kanti jeneng Kandhang Warak 2.400 m Pèrèng gunungé jero lan ana kali kang iliné deres, kang ngukir
  • Lingkungan Hidup dari KLH Kementrian Lingkungan Hidup dhuta WWF untuk Warak Cula Satu Rhinoceros Sondaicus lan dhuta KB Mandiri saka BKKBN. Marissa