Back

ⓘ Ace Hardware




Ace Hardware
                                     

ⓘ Ace Hardware

Ace Hardware Corp., iku toko prabotan kang markas pusaté ing Oak Brook, Illinois, Amérikah Sarékat, kang diwangun ing taun 1924 déning Richard Hesse, E. Gunnard Lindquist, Frank Burke lan Oscar Fisher ing Chicago, Illinois.

Perusahaan iki, kang diadegaké kanggo nyadiakaké prabotan lan kaperluan liyané disawijèkaké ing taun 1928 minangka Ace Stores Inc. Jaringan ritèl-é tuwuh ngrembaka dadi atusan ing taun 1949, nalika kasil dodolan taunan ngancik $10 yuta.

After Hesse mundur ing taun 1973, Ace banjur didol marang para ritèler, sabanjuré awujud koperasi, lan markasé pindah menyang tlatah pinggiran Oak Brook.

Taun 2005, koperasi iki wis dadi 4.600 toko mandhiri ing Amérikah Sarékat lan ing 70 nagara liyané. Ace Hardware dijenengaké saka para juru anggegana montormabur perang Ace ing Perang Donya I.

Slogan lawas kang uniné - The helpful hardware place - diowahi dadi The helpful place. Owah-owahan liya ya iku jingle lawas - Ace is the place with the helpful hardware man - diowahi dadi luwih ora pati "gender" ya iku tembung folks ngganti tembung man.

                                     
  • dhuwur lan gudang ing ngisor. Kadhangkala, ana uga restoran kang dodol panganan Swèdhen kalebu Bakso Swèdhen kang khas. Ace Hardware Situs web resmi IKEA
  • kongsi Tanggal dicathet IDX: ABBA Mahaka Media 03 April 2002 IDX: ACES Ace Hardware Indonesia 06 Nopèmber 2007 IDX: ADES Akasha Wira International 13 Juni