Back

ⓘ 21 Oktober




                                     

ⓘ 21 Oktober

  • 1986 -Kapuloan Marshall pikantuk kamardikan saking Amérikah Sarékat.
  • 1983 -Meter dipundhéfinisikaken minangka let ingkang dipunlampahi cahya ing ruwang hampa udara kanthi wekdal 1/299.792.458 detik. Pupunika dipuntetepaken ing partémon kaping 17 Conférence Générale des Poids et Mesures.
  • 1600 -Tokugawa Ieyasu ngalahaken klan-klan sainganipun ing Peperangan Sekigahara lan miwiti Keshogunan Tokugawa.
  • 2004 -Pelantikan mantri Kabinet Indonésia Bersatu.
  • 686 -Konon dados Paus
  • 1969 -Satunggiling kudeta ing Somalia nglenggahaken Siad Barre ing tampuk kakuwaosan.
  • 2009 -M.R. Kambu dados walikutha Jayapura minangka garwanipun; W.W. Kambuaya dados ketua DPRD. sumber
                                     
  • Detiknews.com 1583 - Laurens Reael, kepala VOC ing Jakarta antawis taun 1615 - 1619 lair ing Amsterdam. Kalèndher kadadéan 21 Oktober - 22 Oktober - 23 Oktober
  • Boediono dipunlantik minangka Présidhèn lan Wakil Prèsidhen Républik Indonésia 2009 - 2114. sumber Kalèndher kadadéan 19 Oktober - 20 Oktober - 21 Oktober
  • 30 Oktober - Cristina Kirchner kapilih dados Présidhèn Argentina nggantosaken garwanipun, Nestor Kirchner. sumber 30 - Bom bunuh diri njeblug ing caket
  • 25 Oktober Redi Merapi ing salèring kitha Ngayogyakarta, ing Jawi Tengah njeblug. The Jakarta Post 24 Klub bal - balan Walandi saking kitha Rotterdam
  • All Music.com. Dibukak ing 21 Oktober 2012. Roth, Kaj. Secondhand Serenade ngagem band Melodic.net. Dibukak ing 21 Oktober 2012. Shapiro, Julianne. Secondhand
  • Film Toronto lan kababar kagem sagung pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 21 Oktober 2016 déning Lionsgate. Filem American Pastoral dipundamel déning Rumah
  • 21 Oktober 2004 Prof. Dr. Bambang Sudibyo, MBA., Mantri Pendidikan Nasional Kabinet Indonésia Bersatu I, Periode : 23 Oktober 2004 20 Oktober 2009
  • 1998 Prof. Dipl. Ing B.J. Habibie 14 Maret 1998 - 21 Mei 1998 Megawati Soekarnoputri 20 Oktober 1999 - 23 Juli 2001 Hamzah Haz 23 Juli 2001 - 26 Juli
  • Januari: Fèbruari: Maret: April: Mèi: Juni: Juli: Agustus: September: Oktober November: Dhésèmber: 25 April - Yap Thiam Hien, pengacara lan pejuwang hak
  • September 2012 - Oktober 2012 - November 2012 Taun 2012 - Kalendher kadadosan
  • tanggal mlebuné. Cathetan: 1 Kang dicithak kandel minangka nagara anggota pisanan PBB 2 Oman 7 Oktober 1971 Qatar 21 September 1971 Pengamat PBB
  • Rakyat Menegpera kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Muhammad Yusuf Asy ari, lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu