Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Austria




Tim nasional bal-balan Austria
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Austria

Tim nasional bal-balan Austria naté tandhing ing Piala Donya FIFA kaping pitu, pungkasan ing 1998. Nagara iki durung naté mlebu menyang Piala Éropah, nanging dadi tuwan omah 2008.

                                     

1. Pratélan juru main

Penjaga gawang

  • Alex Manninger
  • Thomas Mandl
  • Helge Payer
  • Jürgen Macho

Bèg

  • Paul Scharner
  • Mario Hieblinger
  • Andreas Ulmer
  • Emanuel Pogatetz
  • Florian Metz
  • Martin Stranzl
  • Ernst Dospel
  • Martin Hiden

Pamain tengah

  • Markus Weissenberger
  • Martin Amerhauser
  • Matthias Dollinger
  • Andreas Ibertsberger
  • Markus Schopp
  • Roland Kirchler
  • Rene Aufhauser
  • Markus Kiesenebner
  • Sanel Kuljic
  • Andreas Ivanschitz

Penyerang

  • Ivica Vastic
  • Roland Linz
  • Roland Kollmann
  • Christian Mayrleb
  • Roman Wallner
  • Mario Haas
                                     

2. Pranala njaba

  • RSSSF archive of results 1902-2003
  • RSSSF archive of coaches 1902-1999
  • RSSSF archive of most capped players and highest goalscorers

Cithakan:Tim Éropah

                                     
  • kompetisi ing Austria ya iku: Liga Divisi Utama Austria Liga Divisi Satu Bal - balan Austria Liga Regional Austria Piala Austria Piala Super Austria Badan iki
  • Tim nasional bal - balan Céko iku tim kang makili Républik Ceko sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tau dadi runner - up Piala Donya FIFA
  • Tim nasional bal - balan Slovenia minangka sawijining tim nasional bal - balan sing makili Slovenia lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slovenia. Tim
  • Tim nasional bal - balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan
  • Tim nasional bal - balan Denmark, kang ana ing sangisoré pengaturan Asosiasi Bal - balan Denmark, ik sawijining tim bal - balan kang makili Denmark sajeroning
  • Tim nasional sépak bola Prancis iku tim sing makili Prancis sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Patang taun sawisé njuwarai Piala Donya FIFA
  • administratifé dumunung ing Nyon, Swiss. Wektu iki ana 53 asosiasi bal - balan nasional sing ana ing sangisoré UEFA. Diarani Eksekutif Utama wiwit Dhésèmber
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • mantan juru main bal - balan ingkang sapunika dados pelatih kanggé tim bal - balan Piyambakipun minangka mantan pelatih tim nasional bal - balan Yugoslavia wonten
  • juru main bal - balan kang mbéla tim juventus. Kosovska Mitrovica ya iku kutha kang panggoné ana ing sisih lor kutha Kosovo. Krasic miwiti karir bal - balané