Back

ⓘ Cristiano Ronaldo




Cristiano Ronaldo
                                     

ⓘ Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos di Aveiro, OIH, iku juru main bal-balan saka Portugal sing main ing Liga Serie A Italia klub Juventus lan Tim nasional Portugal.

                                     

1. Pranala njaba

  • Cristiano Ronaldo FIFA competition record
  • Cristiano Ronaldo ing Internet Movie Database
  • Cristiano Ronaldo at National Football Teams
  • Cristiano Ronaldo at footballdatabase.com
  • Cristiano Ronaldo Player Profile from Carling
  • premierleague.com profile
  • Cristiano Ronaldo career stats at Soccerbase
  • Official Manchester United profile
                                     
  • kanthi juru main - juru main kaya déné Ricardo Carvalho, Deco Souza, Cristiano Ronaldo & Nani. Prestasi dadi runner - up Piala Éropah 2004 & nggayuh papan
  • Lionel Messi saking Argentina. 2015 Lionel Messi 2014 Cristiano Ronaldo 2013 Cristiano Ronaldo 2012 Lionel Messi 2011 Lionel Messi 2010 Lionel Messi Ballon
  • Pelé Michel Platini Rivaldo Bima Sakti Paul Scholes Sócrates Zico Zinedine Zidane Cesc Fàbregas Cristiano Ronaldo Steven Gerrard Kaka Posisi bal - balan
  • Piyambaké main ndhik mburiné juru main bintang kaya ta Nani lan Cristiano Ronaldo Sakdawané turnamen piyambaké dadi juru main sing paling akèh mènèhi
  • bal - balan liyané karo pemenang FIFA Ballon d Or  Lionel Messi lan Cristiano Ronaldo Hazard racaké dinilai déning pelatih, koléga, lan komèntator minangka
  • sadurungé Zidane, 49 juta. Rekor Kaká banjur dikalahake déning Cristiano Ronaldo nalika dhewekè nggabung karo Real Madrid kanthi biaya 80 juta.Saliyané
  • Selecção distinguida pelo Duque de Bragança ing basa Portuguese Cristiano Ronaldo News. 30 August 2006. Dibukak ing 30 August 2006.CS1 dandani: Basa
  • kacepetan, tèknik, lan bakat. Lionel Messi Wayne Rooney Marco Van Basten Cristiano Ronaldo Zlatan Ibrahimovic David Villa Fernando Torres Miroslav Klose Bambang
  • Man of The Match padha tetandhingan ini tiba kepada juru main Brasil, Ronaldo Cithakan: Country data Amérikah Sarékat Jeff Agoos untuk Portugal Jorge
  • Forlan Fabien Barthez Gabriel Heinze Tim Howard Kleberson Liam Miller Cristiano Ronaldo Wayne Rooney Louis Saha Alan Smith Ruud van Nistelrooy Juan Sebastian
  • saiki wis isoh diandalkè ngatasi provokasi. Rooney duèt maut karo Cristiano Ronaldo isoh juara Liga Primer lan Liga Champions ing taun 2008. Bintang Portugal
  • rise to El Clasico occasion as Lionel Messi outshines Real Madrid s Cristiano Ronaldo Daily Telegraph. Kaunduh 9 11 12 Mourinho: Benzema deserves all