Back

ⓘ Rèkor donya




                                     

ⓘ Rèkor donya

Tolak pluru Lempar cakram Lempar lembing Lontar martil
                                     
  • Silat Sofbol Taékwondho Tènes Tinju Voli Wushu Yudho Pratélan Rèkor donya Pratélan Rèkor nasional Ulah raga asli saking laladan - laladan Indonésia: Ulah
  • dirikataké kanthi tumuju ing tlatah kang tumuju.Mlayu uga digolongake ing salah sijiné wujud latihan aerobik lan latihan anaerobik. Rèkor donya Mlayu
  • tanggal 3 September 2005. Gawé rèkor nalika nglebokaké gol paling rikat sajeroning sajarah putaran final Piala Donya 10, 8 detik sawisé kickoff sajeroning
  • Koréa Kidul wis nggayuh rèkor tuwuh sing ngédap - édapi, nggawé Koréa Kidul dadi nagara kanthi ékonomi gedhé dhéwé angka 12 ing donya Sarampungé PDII, PDB
  • paling larang ing sajarah klub iki lan miwiti mangsa pisanan kanthi nyithak rèkor punjul 20 gol ing siji mangsa sawisé Robbie Fowler ing 1995 96. Cithakan: Tim
  • 2003 dhèwèkè menyang Arsenal F.C. nalika umur 16 taun. Cesc asring mecahkè rèkor klub, dhèwèkè dadi juru main nom paling apik ing posisinè. Ing bal - balan
  • dados bèg tengah. Wonten ing kridha Sèri A, Paolo Maldini widada ngimbangi rèkor tampilipun Dino Zoff kanthi angka kaping 570 nalika tandhing lawan Sampdoria
  • Chambers wis naté menangi medhali ing kajuwaran Donya Mlayu Éropah lan dadi juwara manèh kanggo nyekel rèkor wektu mlayu ing Éropah nomer 60 mèter kanthi
  • donya lan uga mantan petenis tunggal putri No. 1 donya versi Women s Tennis Association WTA Serena iku sadulur enom saka juara tenis putri donya uga