Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Jerman




Tim nasional bal-balan Jerman
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Jerman

Tim nasional sépak bola Jerman iku tim kang makili Jerman sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Jerman duwé cathetan kang apik sajeroning saben turnamèn Piala Donya. Cathetan prèstasi kaping 3 juwara donya, mung dikalahaké déning tim Brasil. Saliyané iku tim nasional bal-balan Jerman Wétan uga naté menangaké Olimpiade.

Pelatih tim Jerman saiki yaiku Jürgen Klinsmann. Klinsmann, kang ngganti Rudi Völler kang mundur sawisé gagal ing Piala Éropah 2004 ing Portugal, nggabungaké juru main anom lan senior ing kubu Jerman, saéngga dhèwèké masang Oliver Kahn, Jens Lehmann lan Michael Ballack kang duwé pengalaman sisan karo sawatara juru main anyar ing tim nasional Jerman, kaya Philipp Lahm, Lukas Podolski, utawa Bastian Schweinsteiger.

                                     

1. Cathetan ing Piyala Donya

*Sèri kalebu tandhing knockout kang ditentokaké kanthi adu pinalti. **Latar wuri warna emas nuduhaké kamenangan. Werna abang nuduhaké tetandhingan dianakaké dadi tuwan omah.
                                     

2. Cathetan ing Piala Éropah

*Sèri kalebu tandhing knockout kang ditentokaké kanthi adu pinalti. **Latar wuri warna emas nuduhaké kamenangan. Werna abang nuduhaké tetandhingan dianakaké dadi tuwan omah.
                                     

3. Skuad Piala Donya 2006

Para Pamain kang kerep tampil

Ig ngisor iki pratélan 22 juru main kang kerep tampil kanggo Jerman, data tanggal 1 Oktober 2007:

Panyithak Gol Paling Akèh

Ing ngisor iki pratélan 10 panyithak gol paling akèh kanggo Jerman, data tanggal 1 Oktober, 2007:

Cathetan Turnamèn

  • Panampilan Tetandhingan Piala Éropah Paling Akèh: Thomas Häßler dan Jürgen Klinsmann-13
  • Panyithak Gol Piala Éropah Paling Akèh: Jürgen Klinsmann-5
  • Panampilan Tetandhingan Piala Donya Paling Akèh: Lothar Matthäus-25
  • Panampilan Piala Donya Paling Akèh: Lothar Matthäus
  • Panyithak Gol Piala Donya Paling Akèh: Gerd Müller
                                     
  • Niersbach 2012 - sekarang Tim nasional bal - balan Jerman Situs Resmi Asosiasi Bal - balan Jerman Jerman ing Situs Resmi FIFA. Jerman ing Situs Resmi UEFA.
  • ya iku: Tim nasional priya Austria Tim nasional wanita Austria Tim nasional U - 21 priya Austria Ing ngisor iki présidhèn Asosiasi Bal - balan Austria. Situs
  • Tim nasional bal - balan Céko iku tim kang makili Républik Ceko sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tau dadi runner - up Piala Donya FIFA
  • Tim nasional bal - balan Slovenia minangka sawijining tim nasional bal - balan sing makili Slovenia lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slovenia. Tim
  • Tim nasional bal - balan Amérikah Sarékat wiwit pungkasan dekade 1980 - an, wis dadi kakuatan anyar ing bal - balan donya. Miturut pratélan Peringkat Donya
  • Tim nasional bal - balan Slowakia iku tim sing makili Slowakia sajeroning kajuwaraan internasional lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slowakia. Slowakia
  • Tim nasional bal - balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan
  • Tim nasional bal - balan Denmark, kang ana ing sangisoré pengaturan Asosiasi Bal - balan Denmark, ik sawijining tim bal - balan kang makili Denmark sajeroning
  • Tim nasional bal - balan Brasil makili Brasil sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka tim paling suksès sajeroning sajarah. Brasil kaping
  • Tim nasional sépak bola Prancis iku tim sing makili Prancis sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Patang taun sawisé njuwarai Piala Donya FIFA
  • Tim nasional sépak bola Rusia iku tim kang makili Rusia sajeroning bal - balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki
  • Tim nasional bal - balan Aljazair minangka sawijining tim nasional bal - balan sing prestasiné sapisan ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 1990 lan ana ing
  • administratifé dumunung ing Nyon, Swiss. Wektu iki ana 53 asosiasi bal - balan nasional sing ana ing sangisoré UEFA. Diarani Eksekutif Utama wiwit Dhésèmber