Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Rusia




                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Rusia

Tim nasional sépak bola Rusia iku tim kang makili Rusia sajeroning bal-balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki ana ing sak grup karo Yunani, Swèdhen, lan Spanyol ing babak panyisihan Piala Éropah 2008.

                                     

1. Pelatih

  • Aleksandr Borodyuk 2006, caretaker
  • Pavel Sadyrin 1992–1994
  • Boris Ignatyev 1996–1998
  • Yuri Semin 2005
  • Oleg Romantsev 1994–1996, 1999–2002
  • Guus Hiddink sejak Juli 2006
  • Anatoly Byshovets 1998
  • Valery Gazzaev 2002–2003
  • Georgi Yartsev 2003–2005
                                     

2. Pranala njaba

  • Planet World Cup archive of results in the World Cup qualifiers
  • Russian National Football Team
  • Planet World Cup archive of results in the World Cup
  • RSSSF archive of results 1912-2003
  • Planet World Cup archive of squads in the World Cup
  • RSSSF archive of most capped players and highest goalscorers
  • Russia national team 1912-
  • Russia National Team ing basa Ruslan

Cithakan:Tim Éropah

                                     
  • iku sawijining juru main bal - balan Rusia Dhèwèké dadi anggota tim sépakbola Klub Spartak Moskwa lan Tim nasional bal - balan Rusia Ing Piala Éropah 2008
  • Tim nasional bal - balan Céko iku tim kang makili Républik Ceko sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tau dadi runner - up Piala Donya FIFA
  • Tim nasional bal - balan Slovenia minangka sawijining tim nasional bal - balan sing makili Slovenia lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slovenia. Tim
  • Tim nasional sépak bola Jerman iku tim kang makili Jerman sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Jerman duwé cathetan kang apik sajeroning saben
  • Tim nasional bal - balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan
  • Tim nasional bal - balan Denmark, kang ana ing sangisoré pengaturan Asosiasi Bal - balan Denmark, ik sawijining tim bal - balan kang makili Denmark sajeroning
  • Tim nasional sépak bola Prancis iku tim sing makili Prancis sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Patang taun sawisé njuwarai Piala Donya FIFA
  • administratifé dumunung ing Nyon, Swiss. Wektu iki ana 53 asosiasi bal - balan nasional sing ana ing sangisoré UEFA. Diarani Eksekutif Utama wiwit Dhésèmber
  • Tim nasional bal - balan Kamerun, dijuluki Lions Indomptables, iku tim nasional Kamerun lan diatur déning Fédération Camerounaise de Football. Salah siji
  • juru main bal - balan kang mbéla tim juventus. Kosovska Mitrovica ya iku kutha kang panggoné ana ing sisih lor kutha Kosovo. Krasic miwiti karir bal - balané
  • sajroning bal - balan ing lapangan. Piala Donya dadi impènané Granqvist wiwit umur 20 taun. Kamangka, dhèwèke wus kagabung ana ing tim nasional Swèdhen wiwit
  • Dmitriyev Rusia Вячеслав Сергеевич Дмитриев lair 28 Mèi 1990 umur 30 taun ya iku juru main bal - balan asal Rusia Dhèwèké saiki main ing tim FC Vityaz