Back

ⓘ Stade de Genève




Stade de Genève
                                     

ⓘ Stade de Genève

Stade de Genève iku siji stadion bal-balan ing kutha Jenewa, Swiss. Stadion iki sepisanan dianggo 30 April 2003. Stadion iki ora mung dianggo kanggo bal-balan, nanging uga kanggo rugbi lan konser musik. Kacathet grup The Police nggelar salah siji konsèr reuniné ing papan iki. Stadion iki uga duwé sawatara fasilitas, kaya déné pusat blanja, hotèl, rèstoran, perkantoran, lan ruang konferènsi. Stadion iki kaintegrasi karo jaringan jalur sepur ing Jenewa. Stadion iki minangka markas utama klub Servette FC.

Stadion iki duwé kapasitas 30.000 kursi lan dianggo tetandhingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.

                                     
  • Salzburg FC Wacker Tirol Basel Bern Jenéwa Zürich St. Jakob - Park Stade de Suisse Stade de Genève Letzigrund Kapasitas: 42.500 Kapasitas: 32.000 Kapasitas: 32
  • Stade de Genève Geneva, Swis Switserlan 2 1 2 1 Kekancan 7. 24 Mèi 2008 De Kuip, Rotterdam, Walanda Ukraina 1 0 3 0 Kekancan 8. 13 Juni 2008 Stade
  • Copenhagen, Denmark Dhènemarken 4 1 Loss Friendly 11 12 November 2005 Stade de Genève Geneva, Switzerland Argèntina 3 2 Win Friendly 12 15 November 2006
  • Khalifa International Stadium, Doha, Qatar Brazil 1 0 1 0 Friendly 16 9 February 2011 Stade de Genève Geneva, Switzerland Portugal 2 1 2 1 Friendly
  •  Dhènemarken 3 1 3 1 Kuwalifikasi Piyala Donya 2014 6 21 Maret 2013 Stade de Genève Geneva Brazil 2 2 2 2 Kekancan 7 26 Maret 2013 Ta Qali National