Back

ⓘ Lair 1969




                                               

Adjie Pangestu

Adjie Mindosio Pangestu. Adjie Pangestu yaiu salah sijiné modhel. Saliyané iku Adjie uga dadi bintang sinétron Indonésia.

                                               

Anas Urbaningrum

Anas Urbaningrum inggih punika salah satunggalipun pulitikus Parté Dhémokrat ingkang dados parté pamenang ing pemilu 2009. Panjenenganipun kapilih dados ketua parté ing yuswa 40 taun, lan kalebet pangarsa parté paling enem sa-Indonésia. Anas naté mimpin Divisi Otonomi Pulitik lan Laladan sadèrèngipun dados ketua fraksi Parté Dhémokrat ing DPR.

                                               

Antonio Conte

Antonio Conte ya iku mantan juru main bal-balan kebangsaan Italia. Dhèwèké main kanggo tim U.S. Lecce lan Juventus. Saiki dhèwèké dadi pelatih ana ing tim Chelsea

                                               

Gabriel Batistuta

Gabriel Omar Batistuta, utawi asring dipuncekak Gabriel Batistuta ugi gadhah nama jejuluk Batigol, punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Argentina. Batistuta punika juru main bal ingkang dangu ing klub bal Fiorentina Italia, lan panjenenganipun sampun kaping sedasa pikantuk gelar Top Scorer ing Serie A Liga Italia. Ing tim nasional Argentina Gabriel Batistuta sampun nglebetaken 56 gol saking 78 tetandhingan. Taun 2004, Gabriel Batistuta pikantuk kanugrahan saking FIFA inggih punika mlebet dhaftar 125 Greatest Living Footballers utawi 125 juru main bal taksih gesang ingkang ...

                                               

Bhagyashree Patwardhan

Bhagyashree, Fèbruari 23, 1969 iku aktris saka India. Bapaké iku pamimpin Sangli kang asmané H.H. Meherban Shrimant Raja Vijaysinhrao Madhavrao Patwardhan. Jeneng jangkep saka Bhagyahree ya iku Shrimant Rajkumari Bhagyashree Raje Patwardan. Dhèwèké kang jenengé anak tuwa dhéwé saka telung sadulur kang kabèh jenengé wanita. Bhagyashree urip bebrayanan karo kanca kang jeneng ciliké Himalay Dassani lan duwé anak telu. Dhèwèké lan garwané mau iku dadi promotor ing perusahaan médhia kang jenengé Shrishti Entertainment.

                                               

Jay-Z

Jay-Z utawa sing jeneng asliné Shawn Corey Carter iku pènyanyi solo ingkang unggah aliran Hip-Hop. Lair nalika 4 Dhésèmber 1969, ing kutha Brooklyn, nagari Amérikah Sarékat. Jay-Z iku uga pandamél lagu, musisi, Rapper, lan uga pènyanyi solo. Jay-Z uga kolaborasi kaliyan Linkin Park nalika taun 2005, Beyoncé Knowles, Kanye West, Rihanna, lan sapanunggalané. Piyambaké sampun rinthisan dadi pènyanyi diwiwiti taun 1989.

                                               

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ya iku ya iku penyanyi wédok seksi kebangsaan Amérikah Sarékat. Dhèwèké lair ing Castle Hill, The Bronx, New York. Dhèwèké pinter akting lan nyanyi. Bapake ya iku spesialis komputer lan ibune guru taman kanak-kanak. Lopez uga kalebu wong keturunan lantin. Dhèwèké duwé adhi loro, ya iku Maria lan Linda. Lopez luwih seneng diarani wong Puerto Rico. Lopez kalebu ing jajaran 50 wong wédok paling ayu sadonya ing taun 1997 pilihan Majalah People amarga praupane sing ayu.

                                               

Linus Torvalds

Linus Benedict Torvalds inggih punika tiyang ingkang ngawiwiti pengembanganipun Linux, inggih punika kernel ipun sistem operasi, kaliyan sapunika, gadhah ndamel supados Koordinator proyek punika. Dipun gagasi saking Minix, kernel kaliyan sistem operasi ingkang dikembangaken déning Andrew Tanenbaum, piyambakipun ngeraos betah sistem operasi unix ingkang saged mlampah dhateng komputer ing ngriyonipun. Torvalds ndamel pengembanganipun Linux kernel ing wayah selanipun kaliyan ngagem alatipun piyambak. Linus krama kaliyan Tove Torvalds lair Monni – satunggaling jawara karaté Finlandia ingkang n ...

                                               

Marjane Satrapi

Marjane Satrapi punika satunggaling panyerat buku novèl komik kontèmporèr, ilustrator, sutradara filem animasi lan panyerat buku laré Prancis ingkang asalipun saking Iran. Kajawi basa ibunipun, basa Farsi, piyambakipun ugi saged micara basa Inggris, Swèdhen, Jerman, Prancis lan Italia. Satrapi punika misuwur déning bukunipun Persepolis ingkang dipundamel dados filem animasi ing taun 2007 mawi irah-irahan ingkang sami Persepolis.

                                               

Stéphane Lannoy

Stéphane Laurent Lannoy iku sawijining wasit bal-balan saka Prancis. Nalika isih enom dhèwèké main bal-balan sadurungé dadi wasit. Dhèwèké wis dadi wasit internasional FIFA wiwit taun 2006. Dhèwèké saiki manggon ing Sailly-sur-la-Lys lan nyambut gawé minangka distributor dolanan digital. Dhèwèké wis naté ngwasiti bal-balan ing Olimpiade 2008, UEFA Champions League, Piala UEFA lan tetandhingan kwalifikasi kanggo UEFA Euro 2008 lan Piala Donya FIFA 2010. Dhèwèké uga dipilih dadi wasit nalika Piala Donya 2010. Lannoy ngwasiti tetandhingan antara Walanda lan Denmark lan Brazil lawan Pasisir Ga ...

                                               

Kristy Swanson

Kristen Noel "Kristy" Swanson iku sawijining aktris Amérikah Sarékat, sing misuwur olèhé awaké maragakaké Buffy Summers ing filem cult weton taun 1992 Buffy the Vampire Slayer. Swanson miwiti kariré mawa main ing sawatara filem remaja, kaya ta Pretty in Pink lan Day Off besutané Ferris Bueller. Paraga kapisané ing filem horror besutané Wes Craven Deadly Friend, banjur ing filem kontrovèrsial Flowers in the Attic karangané V.C. Andrews ing ngendi awaké maragakaké Catherine "Cathy" Dollanganger. Banjur dhèwèké uga main filem TV Swamp Shark.

                                               

Yonathan Rahardjo

Yonathan ingkang sajatosipun dados dhokter kéwan punika inggih misuwur dados pujanga novèl lan puisi. Seratanipun ingkang awujud novèl, carkak, puisi, esai, seratan ilmiah populer lan seratan jurnalistik sampun dipunterbitaken wonten ing kathah buku lan kapacak ing kathah médhia massa wiwit taun 1983, kados ta ing Kartika, Tantular, Sema Pos, Memorandum, Jawa Pos, Surabaya Post, Surya, Karya Darma, Swadesi, Jaya Baya, Warta Advent, Warta Konferens, Warta Bethany, Efod, Akrab Dengan Tuhan, Infovet, Putra Agung, Lahai Roi, Seloliman, Bumi, Berita Bumi, Kabar Bumi, Ozon, Satwa Kesayangan, Mej ...

                                     

ⓘ Lair 1969

  • Jason Bateman lair 14 Januari 1969 ya iku aktor, prodhuser filem, juru rias artis, lan musikus saka Amérikah Sarékat.
  • Wolfgang Stark lair tanggal 20 November 1969 ing Landshut iku siji wasit bal - balan profésional saka Jerman.
  • utawa biasa diundang Gerry Butler utawa Gerald Butler lair ing Glasgow, Sekotlan, 13 Novèmber 1969 umur 51 taun iku pameran filem saka Sekotlan. Gerard
  • Patton Peter Oswalt lair ing Amérikah Sarékat, 27 Januari 1969 umur 52 taun ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.
  • Suryaningsih, Ya iku nama asli penyanyi dangdut Evi Tamala lair ing Tasikmalaya, Jawa Barat, 23 Juni 1969 umur 51 taun Namane popular dadi penyanyi sawisé
  • Peter Hayden Dinklage lair ing Amérikah Sarékat, 11 Juni 1969 umur 51 taun ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.
  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 19 Abad ping 20 Abad ping 21 Dasawarsa: 1940 - an 1950 - an 1960 - an 1970 - an 1980 - an Taun: 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972
  • Jendral Basuki Rahmat lair ing Tuban, Jawa Wétan, 4 Novèmber 1921  pati ing Jakarta, 8 Januari 1969 ing umur 47 taun inggih punika salah satunggalipun
  • Tahun 1969 Albert Marry Lasker Award, kanggo Prof. Dr. R. Soeharso lan garwa. Tahun 1969 Warga Kehormatan laladan Provinsi Jawa Tengah. Tahun 1969 Doctor
  • lan Wakil Jaksa Agung Abdul Hakim Ritonga mundur. Detik.com Detik.com 1969 - Pat Kilbane 1993 - Basoeki Abdullah 4 November - 5 November - 6 November Kalèndher
  • Judy Garland 10 Juni 1922 - 22 Juni 1969 sing lair kanthi jeneng Frances Ethel Gumm iku sawijining aktris lan uga penyanyi saka Amérikah Sarékat. Judy
Gerard Butler
                                               

Gerard Butler

Gerard James Butler utawa biasa diundang Gerry Butler utawa Gerald Butler iku pameran filem saka Sekotlan.