Back

ⓘ Bawang, Batang




                                               

Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara palafalan jroning basa Italia: minangka olahan godhogan oxtail ing masakan Romawi modern kalebu macem-macem jangan, utamane celery. Buntut kasebut dianggep offal, dijuluki ing Roma kuarto quarto kaping lima nomer lima.

                                     

ⓘ Bawang, Batang

  • Bawang iku kacamatan ing Kabupatèn Batang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015 www.kemendagri.go.id ing basa
  • Sidaharja iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Kalirejo iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Purbo iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Surjo iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Candhirejo iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Candhigugur iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Wonosari iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Bawang iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Soka iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Jlamprang iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang
  • Sangubanyu iku désa ing Kacamatan Bawang Kabupatèn Batang Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Bawang Batang Kabupatèn Batang Situs resmi Kabupatèn Batang