Back

ⓘ Panulis Jepang




                                               

Murasaki Shikibu

Murasaki Shikibu iku sawijinig panulis wanita, pujangga, lan réwang Kaisar Jepang nalika masa Heian. Dhèwèké misuwur dadi panulis "Carita Genji"), sing ditulis ing basa Jepang antara taun 1000 lan 1008, salah sijining roman sing wigati lan misuwur ing sajarah.