Back

ⓘ Kutha ing Piemonte




                                               

Moncalieri

Moncalieri iku sawijining kutha kang sing ndunungi udakara 55.000, dumunung sangang kilomèter sisih kidul Torino, Provinsi Torino, Region Piemonte, Italia. Misuwur anané bètèng kang diwangun ing abad angka 12 lan digedhèkaké ing abad angka 15. Bèntèng mau banjur dadi pura favorité Maria Clotilde lan Victor Emmanuel II saka Italia. Wangunan mau minangka péranganing warisan donya, Residences of the Royal House of Savoy.

                                     

ⓘ Kutha ing Piemonte

  • Italia. Ambané 25.400 km2 lan populasi watara 4, 3 yuta. Kutha krajané ana ing Torino. Piemonte dikubengi déning barisan pagunungan Alpen. Region ini wewatesan
  • municipality ing Provinsi Verbano - Cusio - Ossola ing region Piemonte Italia, dumunung watara 110 km lor - wétané Torino lan watara 8 km kuloné Verbania. Kutha Gravellona
  • sawijining kutha lan comune ing Val d Ossola ing region Piemonte Italia, watara 120 km lor - wétané Torino. Kutha iki dumunung sakidulé Domodossola, ing sakuloné
  • Omegna ikucomune municipality ing Provinsi Verbano - Cusio - Ossola in region Piemonte Italia, ldumunung watara 100 km lor - wétané Torino lan watara 13 km
  • Barkas: Verbania - Stemma.png Verbania iku jeneng kutha ing Italia. Dunungé ana ing pérangan lor, ya iku ing region Piemonte Taun 2006, kutha iki sing ndunungi 30.867 jiwa
  • Italia: Provincia di Asti iku provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané dumunung ana ing kutha Asti. Jembar wewengkon 1.511 km², lan populasi
  • ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané ana ing kutha Alessandria. Jembar wewengkon 3.560 km², lan populasi 418.231 2001 Ana 190 comune ing
  • provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Biella. Jembar wewengkon 914 km², lan populasi 187.249 2001 Ana 82 comune ing provinsi
  • ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Cuneo. Jembar wewengkon 6.903 km², lan populasi 556.330 2001 Ana 250 comune ing provinsi
  • Italia: Provincia di Vercelli iku provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Vercelli. Jembar wewengkon Vercelli ya iku