Back

ⓘ Organisasi




                                               

Columbia Pictures

Columbia Pictures Industries, Inc. yaiku perusahaan saka Amérikah Sarékat kang mrodhuksi filem lan acara tivi. yaiku pérangan Columbia TriStar Motion Picture Group, kang diduwèni Sony Pictures Entertainment. Sony Pictures yaiku pérangan perusahaan Sony saka Jepang.

                                               

1982

Piala Donya FIFA 1982 ing Spanyol. 9 Juni-Insiden Lembah Bekaa. 18 September-Ir. Mario Viegas Carascalao dilantik Mendagri dadi Gubernur Timor-Timur. Pisanané Majalah Tempo dibredhel. 14 Juni-Prejurit Argentina nyerah marang wadyabala Inggris nalika rebutan KapuloanFalkland. Gunung Galunggung njeblug lan anané udan awu ing kutha Bandung. Ebiet G. Ade nglestarèkaké ing lagu Untuk Kita Renungkan. Maradona didol menyang FC Barcelona kanthi rega 3 yuta poundsterling, sawjining rekor donya. 1 Maret-Lambda Indonésia, organisasi gay pisanan ing Indonésia, ngadeg. Pembantaian Sabra lan Shatila ing ...

                                               

Persatuan Islam Tionghoa Indonesia

Persatuan Islam Tionghoa Indonesia, sadurunge Pembina Iman Tauhid Islam. minangka organisasi Islam ing Indonesia. Organisasi iki diadegaké ing Jakarta tanggal 14 April 1961. PITI ora ana hubungane karo organisasi sosial politik apa wae. Ketua PITI saiki yaiku KH. Tan Hok Liang, sing kapilih ing taun 2005.

                                               

Kebatinan 09 Pambuka Jiwa

Kebatinan 09 Pambuka Jiwa yaiku organisasi sing ngadeg taun 1945 ing Blitar, Jawa Wétan, Organisasi iki didiriake dening Ibu Dasingah Harjosentono sing diceluk Ibu Sri Nang Ning.

                                               

Sesanti

Sesanti iku tembung utawa rangkeyan tembung kang ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas organisasi. Sing nganggo sesanti iki racaké oraganisasi, nagara, kutha, universitas, uga kulawarga-kulawarga priyayi. Lumrahé sesanti iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa laladan. Ing Indonésia racaké sesanti ditulis nganggo basa Kawi, basa Sansekerta, basa iki uga kadhang kanggo nulis sesanti ing laladan liya ing Nusantara.

                                               

Dharma Wanita

Dharma Wanita ya iku organisasi kang ana ing Indonesia. Organisasi iku muncul awit taun 1999. Anggota organisasi Dharma Wanita ya iku bojone pegawé nagari sipil utawa biyasa disingkat PNS. Conto kang dadi anggotane Dharma Wanita ya iku bojo PNS, bojo TNI, bojo POLRI, bojo pegawé BUMN utawa BUMN, lan sak piturute. Organisasi iki duwé tujuan arep makmurake anggota PNS. Organisasi ini ngduwe visi arep dadi organisasi bojo PNS kang kukoh, nyawiji lan mandiri.

Akadhemi Militèr
                                               

Akadhemi Militèr

Akadhemi Militèr iku sekolah pendhidhikan TNI Angkatan Dharat ing Kutha Magelang, Jawa Tengah, Indonésia. Akadhemi Militèr nyithak Perwira TNI Angkatan Dharat. Sacara organisasi, Akadhemi Militèr dumunung ing struktur organisasi TNI Angkatan Dharat, kang dibawahi Gubernur Akadhemi Militèr. Calon Taruna Akmil asal saka lulusan SMA utawa MA.

                                               

Hangudi Bawono Tata Lahir Batin

Organisasi iki didekaké dèning Romo Martopangarso, putrané abdi dalem Kraton Ngyogjakarta Hadiningrat. Ing organisasi iki ana 50 wong. Susunan organisasi iki ana Drs. KMT. Wire Seputro, KRT. Dridjo Wahono, Ibu Soekarto. Cabangé organisasi iki ana ing Gedong Kiwo MJ. 1/778 Yogyakarta 55142. Sing miwiti organisasi iki lan nrima organisasi iki

Wayback Machine
                                               

Wayback Machine

Wayback Machine iku arsip dhigital saka World Wide Web lan informasi liyané ing Internèt. Arsip iki kababar ing taun 2001 déning Internet Archive, yaiku organisasi nirlaba kang munjer ing San Francisco, California, Amérikah Sarékat.

                                               

UPT

UPT ya iku singkatan soko kepanjangan Unit Pélaksana Tèknis. ya iku pérangan organisasi mandiri sing duwé tugas nglaksanaake tugas tèknis tèrtèntu utawa nunjang tugas tèknis tèrtèntu, kanggo organisasi induke.