Back

ⓘ Selat ing Indonesia




                                               

Asuransi AXA Indonesia

Asuransi AXA Indonesia kang luwih kondhang kanthi jeneng AXA Insurance ya iku sawijining Asuransi Umum kang diadegaké wiwit taun 1988, lan duwé kantor pusat ing Jakarta.

                                     

ⓘ Selat ing Indonesia

  • basa Indonesia Dibukak ing 2020 - 06 - 18. Selat Solo Unilever Food Solutions ID ing basa Indonesia Dibukak ing 2020 - 07 - 03. Resep Selat Solo Selat Segar Selat
  • Kreteg Selat Sundha iku salah sawijining proyèk gedhé kanggo gawé kreteg nyebrangi Selat Sundha. Proyèk iki diusulaké taun 1986. Béa proyèk pembangunan
  • Mahaputra Riau, Pekanbaru AMIK Mitra Gama, Duri, Bengkalis AMIK Riau, Pekanbaru AMIK Selat Panjang, Selat Panjang, Bengkalis AMIK Tri Dharma, Pekanbaru
  • Gunung Kelud, Jawa Wétan Gunung Kerinci, Sumatra Kulon Gunung Krakatau, Selat Sunda Gunung Leuser, NAD Gunung Lawu, Jawa Wétan Gunung Malabar, Jawa Kulon
  • Permata Selat Sunda. Taun 1996, saham asuransi iki diakuisisi AXA SA lan mitrane, Arya Mitra grup Kalbe lan diowahi jenenge dadi Asuransi AXA Indonesia Komisaris
  • Bujur Wétan. Kabupatèn Situbanda wewatesan karo Selat Madura ing sisih lor, sisih wétan wewatesan karo Selat Bali, sisih kidul wewatesan karo Kabupatèn Bandawasa
  • dinten pendharatan kanggé nyebrang Selat Inggris. 1981 - Hamka mundur saking kalungguhan Ketua Majelis Ulama Indonesia amargi kagiyaraken Fatwa MUI. 1998 - Éwon
  • iku pulo ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Pulo iki minangka péranganing rerangkèn Kapuloan Nusa Tenggara kang kaapit Selat Lombok ing kuloné
  • kabupatèn ing provinsi Kapuloan Bangka Belitung, Indonésia. Lor: Segara Cina Kidul Wétan: Kacamatan Kelapa Kampit Kidul: Segara Jawa Kulon: Selat Gaspar