Back

ⓘ Florida




                                               

Florida

Florida iku praja ing Amérikah Sarékat dumunung ing sisih kidul-wétan. Tlatah praja iki racaké awujud jasirah utawa ujung gedhé kanthi Lempongan Meksiko ing sisih kulon lan Samudra Atlantik ing sisih wétan. Florida duwé iklim subtropis; lan ing tlatah sisih kidul iklim tropis. Florida dijenengaké déning Juan Ponce de León, sing ndharat ing jasirah iki tanggal 2 April, 1513, sajeroning Pascua Florida. Florida iku praja nomer papat paling padhet sing ndunungi Amérikah Sarékat.

                                     

ⓘ Florida

  • Florida IPA: ˈflɒrɪdə iku praja ing Amérikah Sarékat dumunung ing sisih kidul - wétan. Tlatah praja iki racaké awujud jasirah utawa ujung gedhé kanthi
  • Florida Institute of Technology, uga misuwur kanthi jeneng Florida Tech lan FIT, iku universitas riset tèknik swasta indhepèndhen sing dumunung ing Melbourne
  • The Florida Project yaiku film drama kulawarga Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Sean Baker lan digawé dening Sean Baker, Chris Bergoch
  • Wikimedia Foundation Inc. utawa Yeyasan Wikimedia iku sawijining yeyasan ing Florida Amérikah Sarékat sing antarané nduwé proyèk Wikipedia, Wiktionary, Wikiquote
  • canopy Caladium bicolor Florida Sweetheart Leaf closeup Caladium bicolor Florida Sweetheart Caladium bicolor Florida Red Ruffles Alocasia Colocasia
  • pulo kang dumunung ing Segara Karibia. Pulo - pulo iki kabentang saka kidul Florida menyang lor - kulon Venezuela ing Amérika Kidul. Paling ora dumadi saka 7000
  • Hernán Jorge Crespo lair ing Florida Argentina, 5 Juli 1975 umur 45 taun yaiku salah siji juru main bal - balan Argentina kang main kanggo klub Parma
  • DC wis dadi kutha krajan nagara wiwit taun 1800. Capitals of Alabama Florida Facts - The Capitol The Capitalization of Georgia The State Houses of Louisiana
  • CRC Handbook of Chemistry and Physics 85th edition ed. Boca Raton, Florida CRC Press. 2005.CS1 dandani: tèks keluwihen link WebElements.com Neon
  • iki armada modhél kelas kapal perang Florida besutané kapal perang modhèren saka Amérika Sarekat. Modhél Florida iki digawé karo indhustri mesin lan kapal
  • chapter in United States Environmental Protection Agency and University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences National Public Health Pesticide