Back

ⓘ Niš




                                               

Urnebes

Urnebes yaiku salah sawijining jinis olahan arupa salad khas masakan Serbia sing misuwur ing kutha Niš lan Serbia kidul. Iki digawe saka keju putih lan mrica cabai panas, uyah lan rempah - rempah liyane. Ing Serbia Kidul, digawe nganggo mrica sing dicincang, dene mrica garing sing digiling digunakake ing panggon liya, menehi warna abang. Gumantung saka jinis lan jumlah mrico, urnebes bisa entheng wiwit panas nganti panas banget. Biasane, disajikake kanggo sajian barbecue. Kadhangkala bawang putih digunakake.

                                     

ⓘ Niš

  • Orkestra Simfoni London Orkestra Filharmonia Beograd, Serbia Orkestra Simfoni Niš Serbia Orkestra Filharmonia Vojvodjanska, Novi Sad, Serbia Orkestra Dawai
  • sawijining jinis olahan arupa salad khas masakan Serbia sing misuwur ing kutha Niš lan Serbia kidul. Iki digawe saka keju putih lan mrica cabai panas, uyah
  • Ivanjica, Lučani, lan Čačak Nišava: Aleksinac, Doljevac, Gadžin Khan, Merošina, Niš kapérang manèh dadi Crveni Krst, Medijana, Niška Banja, Palilula, lan Pantelej
  • minangka kutha gedhé dhéwé nomer papat ing Serbia sawisé Beograd, Novi Sad lan Niš Karagujevac dumunung ing pinggir Kali Lepenica. Kragujevac misuwur kanthi