Back

ⓘ California




                                               

Hollywood Walk of Fame

The Hollywood Walk of Fame iku trotoar kang ana ing Hollywood Boulevard lan Vine Street uga dumunung ana ing tlatah Hollywood, Los Angeles, California, Amérikah Sarékat kang nampilake minangka 2.000 bintang kang kawengkar ing tulisan jeneng artis lan watak utawa karakter kanggo wujud panghargaan saka Kamar Dodolan Hollywood déning sumbangsih para artis ing indhustri panglipur. Artis kapisanan kang kalebu ing jajaran iki ya iku Joanne Woodward ing tanggal 9 Fèbruari 1960.Miturut laporan ing taun 2003 déning perusahaan riset pasar NPO Plog Peneliti, kurang luwih 10 yuta wong kang nekati utaw ...

                                     

ⓘ California

  • Keliforn yê Ing: California IPA: ˌkælɪˈfɔrnjə iku sawijining praja Amérikah Sarékat kang dunungé ana ing pasisir kulon, ya iku ing gisiking Samudra
  • ing Amérikah Sarékat. Manggone ning pérangan kulon. ya iku ning praja California Amérikah Sarékat. Wewengkon metropolitan San Jose ya iku kutha San Jose
  • sawijining kutha ing Amérikah Sarékat. Manggone ing pérangan kulon praja California Ing taun 2006, kutha iki duwé cacah penduduk akèhé 411.755 jiwa lan duwé
  • Anaheim iku siji kutha ing Orange County, California sing dumunung 45 kilomèter kidul - wétané Los Angeles. Miturut sensus taun 2000 kutha iki sing ndunungi
  • ning Amérikah Sarékat. Manggone ning pérangan kulon. ya iku ning praja California Nalika taun 2000, kutha iki duwé ccah padunung ana 58.598 jiwa lan duwé
  • Spanyol punika satunggiling kitha nomer kalih paling ageng ing praja California miturut cacahipun sing ndunungi. Asring dipuncekak dados L.A. kémawon
  • and County of San Francisco iku kutha gedhé dhéwé kapapat ing praja California Amérikah Sarékat saka cacahing kang ndunungi. Kutha iki dumunung ing
  • Tlaga Mono inggih punika tlaga ingkang éndah ing California Amérikah Sarékat. Dipunwastani éndah sanget amargi wonten tufa ing tengahipun. Tufa inggih
  • partikel alfa ion helium lan dijenengi saka jeneng Berkeley, California lan Universitas California Berkeley. Berkelium minangka unsur transuranium kalima