Back

ⓘ Pelukis Hungaria




                                               

Párvusz

Párvusz sinau ing Budapest lan Szeged. Lumrahé, seni Párvusz migunakaké mangsi India, kadhangkala migunakaké aquarelle cèt banyu?, nanging warna dhasaré ireng putih. Seniman Hungaria Endre Szász lan seniman Walanda M. C. Escher duwé prabawa gedhé marang karyané lan ing taun 2004 dhèwèké nemu gayané dhéwé. Ing taun 2005 Párvusz lunga menyang Lapland, lan sawisé bali menyang Hungaria wiwit nggambar simbul-simbul Saami. Karya paling apik ing jamané ya iku Saami Mona Lisa, sing kadol ing Nurwègen. Ing taun 2007 pitung lukisané dipamèraké ing sawijining gladri ing Nurwègen ing Tromso. In 2009 h ...

                                     

ⓘ Pelukis Hungaria

  • dilairaké minangka Norbert Kiss, 1 March 1981 iku artis grafik pelukis saka Hungaria Párvusz sinau ing Budapest lan Szeged. Lumrahé, seni Párvusz migunakaké
  • de Rivera 6 Juli 1907 - 13 Juli 1954 inggih punika salah satunggaling pelukis saking Meksiko, piyambakipun miyos wonten ing Coyoacán. Lukisan ingkang