Back

ⓘ Geguritan




                                               

Dari Negeri Poci

Dari Negeri Poci inggih punika satunggalipun sérial buku kempalan geguritan ingkang ngemot tapakipun awujud pakaryan para panggurit Indonesia saking samukawis latar wingking. Buku punika dipunbabar awit taun 1993 lan sampun ngancik séri kaping pitu ing taun 2017. Wondéne "poci", inggih punika wadhah kanggé ngunjuk tèh saking Kuta Tegal, dipun-ginakaken minangka sesirah buku, kanggé mèngeti bilih buku punika kawiwitan saking Tegal, lan masarakat Tegal kasuwur minangka pusatipun unjukan tèh ing Indonesia.

Tirani
                                               

Tirani

Kumpulan geguritan iki isiné Salemba Dari Catatan Demonstran Percakapan Angkasa Karangan Bunga Harmoni Jalan Segara Tableau Menjelang Malam Geometri Sebuah Jaket Berlumur Darah Merdeka Utara