Back

ⓘ Tbilisi




                                               

Tbilisi

Tbilisi, iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi iku kala-kala diarani Tiflis, ya iku jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² lan kang ndunungi 1.093.000 jiwa.

                                     

ⓘ Tbilisi

  • Photo gallery of Tbilisi Tbilisi info - Your Guide to Tbilisi Georgia Your Tbilisi Guide - InTbilisi guidebook Tbilisi 1913 Tbilisi - info, photo in
  • Kota: Batumi, Chiatura, Gagra, Gori, Kutaisi, Poti, Rustavi, Sokhumi, Tbilisi Tq ibuli, Tsq altubo, Tskhinvali Distrik: Abasha, Adigeni, Akhalgora
  • Ploče, Kroasia Rijeka, Kroasia Sarajevo, Bosnia - Herzegovina Sousse, Tunisia Tbilisi Georgia Wina, Austria Wiesbaden, Jerman Zagreb, Kroasia Situs resmi
  • basa Georgia: მიხეილ სააკაშვილი miyos 21 Dhésèmber 1967 wonten ing Tbilisi inggih punika satunggaling hakim, pulitikus sarta Présidhèn Georgia wiwit
  • ing taun 1999 wong - wong iki nganakaké dhémonstrasi gedhèn - gedhèn ing Tbilisi saperlu nuntut supaya pangarepé Kurdistan Workers Party, Abdullah Öcalan
  • tiyang ingkang sengit agama. Sadèrèngipun piyambakipun mlebet seminari ing Tbilisi nanging lajeng dados boten pitados malih dhumateng Hyang sasampunipun
  • galangan kapal, pangolahan panganan lan manufaktur ringan. Pipa lenga Baku - Tbilisi - Ceyhan kang merentang dawané 1.760 km ngliwati kutha iki. Jeneng Batumi
  • Sergei Aleksandrovich Arutiunov iku ahli antropologi saka Tbilisi nagara Georgia praja kalairan taun 1932. Pandhidhikan antropologiné éntuk saka Moscow
  • alika penerbangan penumpang reguler dimulai beroperasi antarané Baku lan Tbilisi ing pesawat gawéan Jerman Junkers Sadurungé kemerdekaan republik Azerbaijan
  • Bishkek, Port - au - Prince, Pretoria, Pristina, Quito, Seoul, Skopje lan Tbilisi Crisis Group uga duwé analis kang nyambutgawé ing punjul 40 nagara lan
  • Georgian Ministry of Defence site may be down due to cyber attack The Messenger, English language newspaper in Tbilisi Military News Agency by Interfax
  • Orbeliani ing Tbilisi Géorgia lan, kala warsa 2009, minangka Dhoktor Kinurmatan déning Universitas Ivane Javakhishvili ing Tbilisi lan, kala warsa
  • Bangkok Bahrain Manama Papan anggegana internasional Bahrain Georgia Tbilisi Israèl Tel Aviv Papan anggegana internasional Ben Gurion Yordania Amman