Back

ⓘ Miss Universe




                                               

Miss Universe

Miss Universe iku kontès kecantikan kang wiwitané minangka cara Pacific Mills kanggo promosi prodhuk sandhangan nglangi Catalina ing taun 1952. Taun 1996, Donald Trump nuku hak kapemilikan kontès iki kang sabanjuré ditayangaké télévisi CBS lan taun 2003 ngalih menyang NBC. Miss Universe minangka acara kang prestisius mligi tumrap kang ndunungi kawasan Amérika Latin.

                                               

Miss Universe 2010

Cithakan:Kotak info kontès kecantikan Miss Universe 2010 iku kontès Miss Universe angka 59 kang dianakaké ing Mandalay Bay Resorts and Casino ing Las Vegas Nevada, USA tanggal 23 Agustus 2010. 83 peserta saka manéka nagara ngrebutaké makutha waca: gelar Miss Universe. Miss Universe 2009 Stefanía Fernández saka Venezuela masang makutha Jimena Navarrete saka Meksiko kang menangaké ajang Miss Universe 2010. Miss Universe 2010 digiyaraké kanthi langsung déning NBC lan Telemundo, déné ing Indonésia digiyaraké déning Indosiar. Pranatacara acara iki ya iku Bret Michaels lan Natalie Morales.

                                               

Miss Universe 2012

Miss Universe Organizaion Official Website Miss Universe 2012 - Indonesia - Maria Selena Juara 2 1st Runner Up - Malaysia - Kimberly Legget Juara 3 2nd Runner Up - KapuloanCayman - Lindsay Japal Juara 4 3rd Runner Up - Afrika Selatan - Melinda Bam Juara 5 4th Runner Up - Perancis - Delphine Wespiser 10 Besar Top 10 6. Polen - Marcelina Zawadzka 7. Egypt - 8. Singapore - 9. Thailand - 10.Vietnam - 17 Besar Top 17 11.Spanyol - Andrea Huisgen 12.Bèlgi - Laura Benye 13.Angola - Marcelina Zawadzka 14.Gabon - Marie-Noelle Ada 15.Amérikah Sarékat - 16.Amérika KapuloanPerawan - bersama menang voti ...

                                     

ⓘ Miss Universe

  • Miss Universe iku kontès kecantikan kang wiwitané minangka cara Pacific Mills kanggo promosi prodhuk sandhangan nglangi pakaian renang Catalina ing
  • Cithakan: Kotak info kontès kecantikan Miss Universe 2009 iku kontès Miss Universe angka 58. Miss Universe 2008, Dayana Mendoza saka Venezuela masang tiara
  • Cithakan: Kotak info kontès kecantikan Miss Universe 2010 iku kontès Miss Universe angka 59 kang dianakaké ing Mandalay Bay Resorts and Casino ing Las
  • Miss Universe 2012, utawa Miss Universe kang ka - 61, Miss Universe sadurungé Leila Lopes saka Angola lan memahkotai penggantiné. Hingga tanggal 8 Fèbruari
  • kontès Miss Universe 2010. Jimena sadurungé kapilih minangka Miss Meksiko Universe sajeroning 2009, lan sabanjuré makili ing kontès Miss Universe 2010 lan
  • ngisor iki pratélan pamenang special awards sajeroning kontès kecantikan Miss Universe Bebungah ini sepisanan dianakaké taun 1992 déning Catalina nganti taun
  • balet lan ugi instruktur jogèd saking Jepang. Panjenenganipun dados Miss Universe ing tanggal 29 Mèi 2007.. Amargi ibunipun gadhah kursus kelas jogèd
  • 26 Fèbruari 1986 inggih punika pamenang Miss Angola 2011 nalika tanggal 18 Dhésèmber 2010 lan Miss Universe 2011 ing tanggal 12 September 2011 ing Sao
  • umur 30 taun inggih punika salah satunggalipun modhèl lan pamenang Miss Universe 2009. Fernández punika gadhah trah utawi katurunan Ruslan, Ukraina
  • mimpang Miss Inggris wis mèlu sapérang adhon - adhon Miss World ya iku Miss Northern Ireland Miss Scotland Miss United Kingdom Miss Wales Miss Universe GreingBritain
  • mèlu Miss Amérika, nanging kalah ing tanggal 20 September 1960. Jim Perry - 1967 - 1991 Miss Earth Canada Miss Universe Canada Miss World Canada Miss Dominion
  • 236 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 23 Agustus 2010 Gelar Miss Universe 2010 dipunrengkuh déning Jimena Navarrete saking Meksiko.. Tempo 22
                                               

Daftar Special Awards Miss Universe

Bebungah iki diwènèhaké wiwit taun 1993 déning Palmolive Optims kanggo Most Beautiful Hair, ing taun 1994 déning Ivory Shampoo, 1995 déning Vibrance, Finesse ing taun 1996, nanging ing taun 1997 ora dianakaké. Taun 1998-2001 dianakaké manèh déning Clairol Shampoo. Lan ing taun sabanjuré ora dianakaké manèh.