Back

ⓘ Badan antariksa




                                               

Lembaga Penerbangan lan Antariksa Nasional

Cithakan:Infobox lembaga nonstruktural Indonésia Lembaga Penerbangan lan Antariksa Nasional utawi ingkang asring dipuncekak kanthi nama LAPAN, inggih punika Lembaga Pamarentah Non Departemen Indonésia ingkang gadhah tugas nindakaken tugas pamaréntahan ing babagan panaliten lan pangrembakaning dirgantara lan mupangatipun. Lembaga punika dipunpandhegani déning Drs. Bambang Tedjasukmana Setiawan Dipl. Ing.

                                               

NASA

National Aeronautics and Space Administration iku agensi pamaréntah Amérikah Sarékat sing duwé tanggung jawab marang program akasa AS lan risèt aerospace umum jangka dawa. NASA wujud organisasi masarakat sing nglakokaké risèt kanggo sistem ruang akasa masarakat lan militèr.

                                     

ⓘ Badan antariksa

  • Cithakan: Infobox lembaga nonstruktural Indonésia Lembaga Penerbangan lan Antariksa Nasional utawi ingkang asring dipuncekak kanthi nama LAPAN, inggih punika
  • sisih lor, Brasil ing sisih wétan lan kidul, lan Suriname ing kulon. Badan Antariksa Éropah ngluncuraké satelité saka Pusat Ruang Guyana, Kourou. Artikel
  • ulang - alik bisa digunakake manèh ing misi kang liyané.Pesawat kaya mengkana iku ing donya kang nduwèni NASA, badan antariksa Amérika, kang wujud jinis.
  • Indonésia ANRI Badan Intelijen Nagara BIN Badan Kepegawaian Nagara BKN Badan Koordinasi Keluarga Berencana Nasional BKKBN Badan Koordinasi Penanaman
  • Institut Teknologi Bandung Observatorium Bosscha Lembaga Penerbangan dan Antariksa Nasional International Astronomical Union American Association of Variable
  • Kaledonia Baru Badan Koordinasi Survei dan Pemetaan Nasional Bakosurtanal Lembaga Antariksa dan Penerbangan Nasional Lapan Badan Meteorologi dan
  • Rinaldi Firmansyah nalika 11 Mèi 2012. Nalika taun 1882, didegakè salah siji badan usaha swasta panyedia layanan pos lan telegraf. Layanan komunikasi banjur