Back

ⓘ Laser




                                               

Ford Laser

Ford Laser minangka salah sawijining jinis saka mobil ringkes, sing dikembangaké saka asale mobil subringkes ing telung generasi pisanan, mobil iki diprodhuksi déning perusahaan Ford ing Asia, Oceania, lan bagean Amerika Kidul, lan Afrika. Umumé kasedhiya kanthi jinis sedan utawa hatchback, sanajan uga ana jinis liya yaiku wagon lan versi pick-up uga kasedhiya ing pasar mancanagara. Jinis mobil sédan, lan hatchback wiwitan dibabar iku nganggo jeneng sèri Ford Meteor ing Australia ing antarane taun 1981 tekan 1987. Jeneng Ford Meteor uga digunakake ing Afrika Kidul. Ford Laser minangka sèri ...

                                               

Parawatan kulit

Perawatan kulit minangka macem-macem praktik sing ndhukung integritas kulit, nambah tampilan lan ngatasi kondisi kulit. Iki bisa kalebu nutrisi, ngindhari cahya srengenge sing gedhe banget lan panggunaan emolien sing cocog. Praktek sing nambah tampilan kalebu nggunakake kosmetik, botulinum, eksfoliasi, pengisi, resurfacing laser, microdermabrasion, kulit, terapi retinol lan perawatan kulit ultrasonik. Perawatan kulit minangka prosedur rutin saben dina ing pirang-pirang kahanan, kayata kulit sing garing banget utawa lembab, lan nyegah dermatitis lan nyegah rusak kulit. Perawatan kulit minan ...

                                               

Ketan pelem

Nasi pelem w.nǐa̯w mā.mûa̯ŋ" ; Malayu: pulut mangga) yaiku salah sawijining olahan panganan cuci mulut tradisional Thailand sing digawe sega ketan, mangga seger lan santen, lan dipangan nganggo sendok utawa tangan uga kadang-kadang. Sanajan asale ing Thailand, dikonsumsi ing saindenging wilayah Indochina lan Asia Tenggara lan Asia Kidul, kalebu Laos, Kamboja, Vietnam, India lan Bangladesh. Sega ketan mangga biasane dipangan ing mangsa manggis paling dhuwur, wulan panas wulan April lan Mei ing Thailand. Toko beras ketan mangga sing terkenal ing Bangkok kayata lingkungan Wong Wian Yi Sip Son ...

                                               

F-4 Phantom II

F-4 Phantom II ya iku pesawat tempur pengebom buatan Amérikah Sarékat. Pesawat iki ukurane gedhé, bermesin ganda lan mligi digunakaké déning Angkatan Udara Amérikah Sarékat, Angkatan Laut Amérikah Sarékat, sarta Korps Marikir Amérikah Sarékat. nalika iki F-4 wis pensiun ing Amérikah Sarékat, nanging isih aktif ing pira-pira nagara saliyané Amérika serikat, kaya ing Iran lan Israèl. Nganti taun 2001 isih ana 1000 pesawat jinis iki kaya kang digunakaké ing 11 nagara. F-4 USAF nibakake 107½ MiG Asia Tenggara (50 kanti Sparrow, 31 kanti Sidewinder, 5 kanti Falcon, 15.5 kanti senapan mesin, lan ...

                                               

Nokia 8

Nokia 8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2017, wiwit dipasaraké Oktober taun 2017 lan duwé ukuran 151.5 x 73.7 x 7.9 mm déné boboté 160 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 5.3 inchi kanthi résolusi 1440 x 2560 piksel. Nokia 8 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 8 dipirantèni kodhak Dual: 13 MP (f/2.0 lan fitur LED flash, autofocus,Carl Zeiss optik. Uga ana kodhak 13 ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. ...

                                               

Heckler & Koch UMP

Pistol mitraliur UMP sajeroning basa Jerman kang artiné Universale Maschinenpistole, utawa "Universal Machine Pistol" sajeroning basa Inggris utawa bisa diartèkaké "Pistol Mesin Universal" sajeroning basa Indonesia, ya iku pistol mitraliur kang dikembangaké lan digawé déning Heckler & Koch. Heckler & Koch ngembangaké UMP minangka penerus saka pistol mitraliur MP5, bisa iku UMP utawa MP5 isih diprodhuksi nganti saiki.

                                               

M-16 (bedhil)

M16 ya iku sebutan militèr Amérikah Sarékat kanggo bedhil AR-15. Colt tuku hak atas AR-15 saka ArmaLite lan saiki migunakaké sebutan kang amung kanggo vèrsi semi-otomatis bedhil. Bedhil M16 némbak migunakaké Magazèn 5.56x45mm lan bisa ngasilaké èfèk nyilakani nalika dampak peluru ing kecepetan dhuwur lan patek ing jero jaringan nyebapaké fragmentasi lan rikat nransfer ènergi. Bedhil M16 wiwit digunakaké Angkatan Darat Amérikah Sarékat lan wis disebar kanggo operasi perang alas ing Vietnam Selatan nalika taun 1963, dadi bedhil baku AS saka Perang Vietnam nalika taun 1969, ngganteni bedhil M ...

                                     

ⓘ Laser

  • tembung laser iki. active laser medium laser applications laser construction laser science list of laser types ring laser gyroscope maser Laser Induced
  • Ford Laser minangka salah sawijining jinis saka mobil ringkes, sing dikembangaké saka asale mobil subringkes ing telung generasi pisanan, mobil iki diprodhuksi
  • Cithakan: Infobox médhia Cithakan: Optical disc authoring Cakram laser utawi Laserdisc, kacekak LD inggih punika satunggaling piringan optikal kanthi
  • karyanipun wonten ing spektroskopi laser Bloembergen lan Schawlow ngamati sipat bahan ingkang boten kalacak tanpa laser Wiwitan, piyambakipun sampun modifikasi
  • getih iku pecah njalari pendharahan. Ing fase awal bisa ditambani nganggo laser nanging ing fase lanjutan kadang butuh operasi vitréktomi Pandelengané
  • rikat luntur lan kirang tahan kaliyan éwah - éwahaning cuaca. Laser Printer Printer jinis laser punika printer kanthi bahan utami wujud serbuk utawi toner
  • malem taun énggal ing Lyon sampun temtu dipunadani pista cahya nganggé laser ingkang ndadosaken daya tarik piyambak kanggé ewunan tiyang wisatawan saking
  • kang disimpen ing Sevres, Perancis ing taun 1889. Ing taun 1960, nalika laser kabiwarakaké, Konferensi Umum prakara Abot lan Ukuran Conférence Générale
  • uga digunakake ing produksi èlèktroda, èlèktrolit, saringan èlèktronik, laser superkonduktor, macem - macem aplikasi medis, lan tambahan kanggo macem - macem