Back

ⓘ Pulo ing Samodra Baltik




                                               

Daftar pulo ing Segara Baltik

Hiiumaa 989 km², duwèké Estonia Bornholm 588 km², duwèké Denmark Öland 1.342 km², duwèké Swèdhen Gotland 2.994 km², duwèké Swèdhen Värmdö 181 km², duwèké Swèdhen Rügen 935 km², duwèké Jerman Muhu 198 km², duwèké Estonia Usedom 445 km², kapérang Polen lan Jerman Fehmarn 185 km², duwèké Jerman Saaremaa 2.673 km², duwèké Estonia Wolin 265 km², duwèké Polen

                                     

ⓘ Pulo ing Samodra Baltik

  • Artikel iki wujud pratélan pulo ing Segara Baltik Gotland 2, 994 km², duwèké Swèdhen Saaremaa 2, 673 km², duwèké Estonia Öland 1, 342 km², duwèké Swèdhen