Back

ⓘ Kabupatèn Bangkalan




Kabupatèn Bangkalan
                                     

ⓘ Kabupatèn Bangkalan

Kabupatèn Bangkalan iku kabupatèn ing Jawa Wétan tegesé ing Pulo Madura, kutha Bangkalan iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.260.14 m2, kanthi sing ndunungi 945.425 jiwa.

                                     

1. Pamaréntahan

Kabupatèn Bangkalan ketata saking 18 kacamatan --kalurahan lan---désa. Kacamatan-Kacamatan ing kabupatèn iki yaiku:

  • Bangkalan
  • Blega
  • Burneh
  • Tanjungbumi
  • Sepulu
  • Kokop
  • Socah
  • Konang
  • Tanah Merah
  • Geger
  • Galis
  • Arosbaya
  • Kamal
  • Modung
  • Kwanyar
  • Tragah
  • Labang
  • Klampis
                                     
  • Bangkalan iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015 www.kemendagri.go.id ing
  • Martajasah iku désa ing Kacamatan Bangkalan Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Indonesia www.kemendagri.go.id ing basa Indonesia Dibukak ing 2017 - 10 - 31. Bangkalan Bangkalan Kabupatèn Bangkalan Situs resmi Kabupatèn Bangkalan
  • Tanjung Bumi iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Tlangoh iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Paseseh iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Macajah iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Bungkeng iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Planggiran iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan Jawa Wétan. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015
  • Galis iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015 www.kemendagri.go.id ing basa
  • Blega iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015 www.kemendagri.go.id ing basa