Back

ⓘ Lair 47 SM




                                     

ⓘ Lair 47 SM

  • Yunani: Πτολεμαίος ΙΕ Φιλοπάτωρ Φιλομήτωρ Καίσαρ, Καισαρίων, 23 Juni 47 SM Agustus 30 SM punika firaun pungkasan ing dinasti Ptolemeus ing Mesir. Panjenenganipun
  • SM Ngasoraken Pompeius ing Yunani dados diktator jawatan konsul kaping kalih 47 SM Kampanye ing Mesir pepanggihan kaliyan Cleopatra VII 46 SM
  • ing Mesir taun 48 SM dumugi 47 SM Pepanggihanipun nalika Cleopatra yuswa 21 taun lan Caesar yuswa 50 taun. Ing tanggal 23 Juni 47 SM Cleopatra miyosaken
  • Milénium: Milénium ping 1 Abad: Abad ping 1 SM Abad ping 1 Abad ping 2 Dasawarsa: 20 - an 30 - an 40 - an 50 - an 60 - an Taun: 44 45 46 M 47 48 49 50
  • inggih punika salah satunggalé aliran filsafat kilèn ingkang lair sagebyagan jaman kuna 600 SM - 400 M Aliran filsafat ingkang kacitra ing jaman Hellenisme
  • Ing taun 104 SM Sima Qian wiwit ngginakaken wekdal selanipun kanggé nyerat Arsip Sajarawan. Nanging limang taun salajengipun, ing yuswa 47 taun, Sima Qian
  • kang gedhé wiwit jaman milénium SM kang kawitan. Kutha iki awalé minangka kutha krajané karajan Urartu ing abad ka - 9 SM banjur dadi punjering karajan
  • ngendi si batur tukon iki diomongaké, dhèwèké kudu nurut bendarané Lukas 12: 47 I Timotius 6: 1, Kitab Titus 2: 9 - 10, Éfesus 6: 5, I Pétrus 2: 18 - 19 Wiwit