Back

ⓘ Juwara donya tinju IBF




                                               

George Foreman

George Edward Foreman, iku minangka anak kang akèh masalah lan wujud anak putus sekolah. Nalika mangsa remajané, Foreman nggabung karo program President Lyndon Johnsons Jobs Corps, lan ing kana panjenengané nemu bakat kapendhemé sajeroning babagan ulah raga tinju. Sawisé diwasa, Foreman ditepungi minangka juwara donya tinju kaping loro kang dianggep salah siji petinju gedhé dhéwé sadawané sajarah. Panjenengané tau olèh emas ing Olimpiade Meksiko 1968 lan wiwit terjun menyang tinju profésional nalika taun 1969.