Back

ⓘ Kabupatèn Batanghari




                                               

Batanghari Nuban, Lampung Wétan

Batanghari Nuban iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Timur propinsi Lampung. Kabupatèn Lampung Timur

                                     

ⓘ Kabupatèn Batanghari

  • Kabupatèn Batanghari iku salah siji Kabupatèn ing Provinsi Jambi, Indonésia. Jembar wewengkoné 5.180, 35 km² lan populasi 225.583 jiwa ing pungkasan taun
  • Muarajambi. Kabupatèn Muaro Jambi iku kabupatèn ing Provinsi Jambi. Kabupatèn iki minangka salah siji Kabupatèn pamekaran saka Kabupatèn Batanghari miturut
  • kacamatan, - - - désa kalurahan. Kacamatan - kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku: Bandar Sribawono Batanghari Batanghari Nuban Braja Slebah Bumi Agung Gunung Pelindung
  • Pilih Pesako Betuah. Kutha Jambi diwelah dadi rong laladan déning Kali Batanghari Rong laladan iki bisa ditekani kanthi migunakaké prahu motor utawa liwat
  • Ig ngisor iki pratélan kabupatèn lan utawa kutha ing Jambi
  • Kaca iki isi pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia.